Bresser Telescoop – 130/650 – Met EQ3-montering – Incl. Barlowlens

229,09

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Telescoop – 130/650 – Met EQ3-montering – Incl. Barlowlens
Deze BRESSER Newton Telescoop heeft een brandpuntsafstand van 130mm en een brandpunt van 650mm. Het is perfect geschikt voor zowel beginners als gevorderde hobby astronomen, die de nachtelijke sterrenhemel met al zijn interessante objecten willen onderzoeken. Het gaat hier om een compleet systeem bestaande uit: telescoop, montering, statief en attributen zoals : okulairen K25+K10mm en zoekers. Door het geringe brandpunt van de telescoop is het mogelijk grootschalige objecten aan de hemel te observeren.
Door de bijgeleverde 3x Barlowlens is men bij de observatie en vergroting van de objecten zeer flexiebel.
MONTAGE
De equatoriale montering van de spiegeltelescoop 130/650 maakt het mogelijk met deze telecoop zeer precies te navigeren in de sterrenhemel .Is de montering met de optische as in de richting van het noorden ingesteld, dan heeft men maar een hand nodig om de juiste bijstelling van het object uit te voeren. Door de stabiele bouwconstructie is een goede fundering aanwezig.
Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.