Dakta® Telescoop | Monokijker | 80×100| Sterrenkijker voor mobiel | Professionele Monoculaire Telescoop | Lens

94,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Maak de mooiste foto’s met de Telescoop voor Smartphones van Dakta®. Maak van je telefoon een professionele camera met deze ultra zoomlens tot liefst 80x vergroting. Hierdoor kunt u tot liefst 1600 meter ver kijken. Geschikt voor alle telefoons. Geleverd inclusief telefoonadapter, driepootstatief, schoonmaakdoekje en draagtasje.
Plus- en minpunten + Levert beelden met hoge resolutie
+ Licht en makkelijk te dragen
+ Observeer van mijlen ver
+ Antishock Systeem en speciale driepootstatief
+ Eenvoudig te focussen
+ Dag en nachtzicht
– Geen zicht in het pikkedonker
De draagbare en compacte 80×100 Zoom Waterdichte Monoculaire Telescoop van Dakta® is het perfecte hulpmiddel voor het zoeken naar vogels, het bekijken van concerten, golfen, klimmen, vissen, het bijwonen van sportevenementen of zelfs gewoon genieten van het uitzicht.
De resolutie hoek is 30 keer die van gewone telescopen met dezelfde diameter. De maximale vergroting bereikt 80 keer. Dit is de eerste monoculair die deze vergroting en helderheid op zo’n kleine schaal bereikt.
Waarom de Telescoop van Dakta® een bestseller is? ✅ Duurzaam en kwalitatief – De Telescoop is waterdicht, mistdicht, stofdicht en schokbestendig. Volledig verzegeld en 100% gevuld met stikstof. Dit maakt de monoculair mist- en regenbestendig, zodat vocht, stof en vuil niet de monoculair kunnen binnendringen. Rubberen coating beschermt de Telescoop tegen schokken en slijtage.
✅ Alles erop en eraan – Uitgerust met een statief en telefoonclip, houd je handen vrij om het mooie uitzicht te zien via uw telefoon. De telescoop is uitgerust met een kompas zodat je nooit verdwaalt raakt als je aan het genieten bent van de mooie uitzichten en weet je precies welke naar richting je kijkt.
✅ Alle specs die je maar kan wensen – De telescoop kan ingeklapt worden om de afstand van uw ogen aan te passen. Ook beschikt hij over een breed gezichtsveld zodat je alles in de gaten kan houden. Dag-nachtzicht helpt je dingen te zien bij weinig licht, je kan echter niks zien in het pikkedonker
Ruime ervaring in telescopen!
Wij werken al geruime tijd in de telescopen en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede telescoop lens moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.