Dakta® Verrekijker | Monoculaire telescoop | 80x vergroting | Met standaard en tas | Complete set | Ook voor in de nacht

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Perfect om vogels en dieren te spotten of om heerlijk naar de sterren te kijken s’nachts.
Plus- en minpunten
✔️Met tas en standaard
✔️Zoom van 80x
✔️Meer dan 500 meter bereik
❌ Vooral geschikt voor buiten
Productbeschrijving
Wanneer we bepaalde dieren, vogels of objecten van een afstand willen bekijken hebben we een verrekijker nodig. Wanneer het donker is hebben we een specifieke verrekijker met nachtvisie nodig.
Dankzij de verrekijker van Dakta® heb je tot maar liefst 500 meter haarscherp beeld en ook in het donker. Het beeld wordt maar liefst 80 keer ingezoomd en geeft alles in 1080P HD weer. Daarnaast wordt de set geleverd inclusief standaard en opbergtas. Zo neem je de telescoop ook makkelijk mee onderweg.
Weten waarom de verrekijker van Dakta® de bestseller is?
✅ Haarscherp beeld – Een optische 80xzoom en beeld dat wordt weergegeven in 1080P HD. Tot wel 500 meter kun jij nu alles in het donker haarscherp zien.
✅ Zowel overdag als in de nacht – Deze unieke nacht-verrekijker kan zowel overdag als in de nacht worden gebruikt. Dankzij deze alles-in-1 verrekijker hoef je dus niet meerdere soorten verrekijkers mee te nemen. Dit scheelt ruimte in je tas.
✅ Inclusief tas en standaard – Deze mooie verrekijker wordt geleverd als complete set. Hij bevat niet alleen de verrekijker maar ook een opbergtas en standaard. Ideaal wanneer je hem mee wilt nemen.
✅ Premium kwaliteit – deze unieke dag- en nacht-verrekijker is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Zo weet je zeker dat je er de komende jaren plezier van zult hebben.
Ruime ervaring in verrekijkers!
Wij werken al geruime tijd in de verrekijker-branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede verrekijker moet voldoen. Kwaliteit en veiligheid staan dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.
Specificaties
Kleur: Zwart
Materiaal: Plastic Shell
Type: Monoculaire Telescoop
Vergroting: 80x
Prisma Type: BAK4
Prism Systeem: Dak Prisma
Scherpstellen Systeem: Oculair Gericht
Gezichtsveld: 3500m/20000m
Eye Lens Diameter: 20mm
Doelstelling diameter: 55mm
Mobiele Telefoon Clip: Breedte: Max:. 8cm Min.: 6cm
Monoculaire Size: approx.150×50 mm