Dexters® Professionele Astronomische Telescoop | Sterrenkijker | Kinderen | Onderwijs | Wetenschap | Ruimte Observatie Astronomie | met Statief

84,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verken de ruimte Plus- en minpunten Geschikt voor beginners
Leerzaam
Eenvoudig in gebruik
Voor verschillende afstanden
Productbeschrijving Verken de ruimte met deze professionele telescoop. Naast dat het erg leuk is om de sterren te bekijken, leer je met deze telescoop ook op spelenderwijs kennis maken met de astronomie. Leerzaam, voor plezier thuis en erg leuk om mee te nemen op trips!
Deze telescoop voldoet aan alle behoeften van beginnende astronomen of kinderen. Hij is eenvoudig af te stellen en wordt geleverd inclusief verschillende oculairs, hierdoor kun je verschillende afstanden waarnemen! Een ideale telescoop voor elke beginnende astronoom of eenieder die graag weer over de ruimte leren wil.
Weten waarom deze telescoop de bestseller is? ✔ Eenvoudig in gebruik – Deze telescoop voldoet aan alle behoeften van een beginnend atronoom. Hij is gemakkelijk af te stellen en gemakkelijk in gebruik. Verken op spelenderwijs de ruimte!
✔ Voor verschillende afstanden- De telescoop wordt geleverd met verschillende oculairs in verschillende vergrotingen. Hierdoor kun je waarnemen op verschillende afstanden. Hoe groter de diagrama, hoe groter het gezichtsveld en hoe duidelijker de afbeelding zal zijn.
✔ Leerzaam – Laat jouw kinderen op spelenderwijs astronomie en wetenschap bestuderen. Zo wordt leren leuk!
✔ Gemakkelijk te monteren – De telescoop is snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Er is geen gereedschap nodig. Ook beginners en kinderen kunnen deze telescoop dus zelf klaar maken voor gebruik!
✔ Duidelijk beeld – De telescoop voorziet jou van een duidelijk, helder beeld. Ideaal om de sterren, de maan en andere planeten te bekijken!
Ruime ervaring in telescopen!
Wij werken al geruime tijd in de astronomie branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede telescoop moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.
Productspecificaties Vergroting: 15 x, 23 x, 75 x en 150 x
Lens diameter: 70 mm
Afmetingen: 30 x 14 x 53 cm