60X: De 60X-telelens heeft een ongelooflijk breed gezichtsveld en zal over het algemeen zowel vogelaars als natuurliefhebbers tevreden stellen.
Met statief: Deze telelens voor mobiele telefoons wordt ook geleverd met een uitgebalanceerd statief en het statief kan een selfiestick zijn en uitschuifbaar (max. 1,2 m). Stevige en inklapbare poten voor een nauwkeurigere positionering.
FMC Multi-coated: FMC is volledig multi-coated, vervaardigd met geavanceerd optisch glas voor HD-beelden, maak heldere beelden zonder een donkere cirkel om de hoek.
Geschikt voor: Geschikt voor 98% van mobiele telefoons zoals iPhone/Samsung/iPad/HTC/ZTE/Xiaomi/Moto/Blackberry/Nokia…etc (ook voor iPhone 12-serie)
Toepasbaar: De lenskit is perfect voor iedereen, van je vrienden tot je ouders en is eenvoudig te installeren en mee te nemen door zijn eigen gemaakte tasje met cliphouder. Met deze cliphouder kun je je lens overal aan vast clippen. De lens maakt foto’s voor feesten, muziekfestivals, kamperen, wandelen, reizen, vogels kijken, maan, enz., en bewaart al je herinneringen.
HD 60x telefoto-smartphonelens: Nieuw optisch pad, ver zicht, kan een grote hoeveelheid licht doorlaten. Hoge resolutie, goed kleurweergave-effect.
Optie monoculair: De 60X-telelens kan ook als monoculair worden gebruikt. Als monoculair is de 60X telelens voorzien van een speciaal oogmasker en kan worden gebruikt met mobiele telefoons en beugels voor foto- en video-opnamen.
Je kunt het toepassen op alle soorten buiten- en binnen activiteiten, zoals kamperen, reizen, concerten, enz.
Volledig metalen behuizing: Gemaakt van hoogwaardig geavanceerd glas en schaal, duurzaam en draagbaar, universeel afneembaar clipontwerp, klem stevig in je telefoon.
Kenmerken:
– FMC Multi-coated
– Optie om als monoculair te gebruiken
– Met statief & Shutter om foto’s op afstand te nemen
– 60X
– Geschikt voor: Geschikt voor 98% van mobiele telefoons
– Volledig metalen behuizing
Specificaties:
– Gewicht 0,590kg
– Lens Afmeting: 65.8x260mm
– Kleur: Zwart
– Materiaal multi-coating optics+Aluminium Alloy+ABS plastic
– Vergroting: 60X
– Bouw: 8 elementen 4 groepen
– Focustype : Telelens
– Diameter objectieflens: 50mm
– Uitgangspupil diameter: 2 mm
– Gezichtsveld: 3.3°
– Oculair gezichtsveld: 80°
– Coating: Meerlaags
– Scherpstelbereik: 5m~∞
– Lens-interface: M17*P0.75