DrPhone SUPERNOVAX1 - 70/400MM Telescoop - Oculair Barlow - Sterren/Maan/Planeten - Draagtas + Accessoires
DrPhone SUPERNOVAX1 – 70/400MM Telescoop – Oculair Barlow – Sterren/Maan/Planeten – Draagtas + Accessoires

DrPhone SUPERNOVAX1 – 70/400MM Telescoop – Oculair Barlow – Sterren/Maan/Planeten – Draagtas + Accessoires

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De SupernovaX1 is een uitstekende telescoop voor beginners of gevorderden. Met de Telescoop kan je overdag het landschap observeren en s ‘nachts kan je naar sterren en de maan kijken. De SupernovaX1 is de perfecte keuze om de astronomie te verkennen.
Reizen: De SupernovaX1 telescoop is geschikt om mee te reizen. Je krijgt bij de telescoop een draagbare rugzak waar je hem in kan verbergen. Daarnaast is de statief die je er bij krijgt ook intrek baar waardoor het niet veel ruimte in beslag zou nemen.
Telescooplens: De telescoop heft een brandpuntsafstand van 400mm en een 70mm diafragma, volledig multi-coated optisch glas met hoge transmissie. Het heeft een grotere vergroting en een stabiele multiplier. Dit zorgt er voor dat je prachtige beelden creëert en beschermt tegen je ogen.
Vergroting: Met de twee 1.25 “vervangbare oculairs lenzen heb je bij de 25mm tot 16x beter uitzicht en bij de 10mm tot 40x beter uitzicht. De 5×24 zoeker maakt het lokaliseren van objecten een stuk makkelijker. De Barlow lens heeft de mogelijk om hem tot drie keer te vergroten.
WAARSCHUWING: Kijk nooit met de blote oog naar de zon via deze krachtige SUPERNOVAX1 telescoop. Dit kan permanente schade veroorzaken.
Specificaties:
Merk: DrPhone
Model: SupernovaX1
Diafragma: 70mm.
Brandpuntsafstand: 400mm.
Oculair: 25mm,10mm.
Vergroting Spiegel: 3X/1.5X.
Telescoop oculair: K4/K9/K20
Statief hoogte (verstelbaar): 41cm – 131cm