EFLO® Refractor Telescoop met Sterrenzoeker - Incl. Bluetooth - Microscoop - Smartphone Adapter - 70/300MM
EFLO® Refractor Telescoop met Sterrenzoeker – Incl. Bluetooth – Microscoop – Smartphone Adapter – 70/300MM

EFLO® Refractor Telescoop met Sterrenzoeker – Incl. Bluetooth – Microscoop – Smartphone Adapter – 70/300MM

55,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beste Telescoop voor volwassenen, kinderen en beginners dankzij de geïncludeerde STERRENZOEKER waarbij u in 1, 2, 3 sterren en planten kan vinden.
De EFLO® telescoop voldoet aan alle behoeften van beginners, kinderen en volwassenen voor een astronomische reis dat simpel weg vanuit uw thuis begint!
De sterrenkijker is uitgerust met 3X Barlow len en twee oculairs, H20mm en H6mm met een vergroting van 15X tot 150X. Of het nu gaat om het kijken naar sterren of manen, ’s nachts of ovederdag, de telesocop zal u altijd iets weten te vinden.
Specificaties
EFLO® Refractor Telescope – Grote opening: 70 mm en 300 mm. De brandpuntsafstand zorgt voor meer licht en duidelijkere beelden, zelfs beginners kunnen duidelijke beelden krijgen. Hoe groter het diafragma, hoe groter het gezichtsveld, en hoe duidelijker het beeld.
Dankzij de sterrenzoeker kan u ook heel eenvoudig alle planten, manen en sterren vinden in het gigantische universum.
Draadloze controle – De EFLO® telescoop set omvat een smartphone adapter en een draadloze camera op afstand om heel het universem als de wereld gemakkelijk te verkennen. Dankzij de GSM houder en draadloze afstandsbediening kan u tegelijk geweldige foto’s nemen.
Makkelijk te monteren en te demonteren – De volledige set is eenvoudig te installeren en kan gevolgd worden zonder handleiding (is inbegrpen). Ook hebben wij een video geïncludeerd op onze website om de installatie te vergemakkelijken. Maak je daarom geen zorgen over eventuele installatie problemen. Zelfs voor groentjes in de astronomie kunnen zelfs kinderen het installeren zonder enige hulpmiddelen.