ESSLNB Telescoop 70/360 Astronomische Telescoop met GRATIS Telefoon Houder Statief 3X Barlow en Maan Filter

214,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb jij je ook altijd afgevraagd hoe spectaculair de maan en verschillende andere verre objecten er van dichtbij uit zien? Met deze telescoop kun je nu eenvoudig de ruimte observeren, maar ook de zon en de natuur professioneel observeren. Naast dat deze telescoop zeer geschikt is voor gevorderden, is deze professionele telescoop ook zeer geschikt voor kinderen en beginners, zeer geschikt voor ieder gezin om te gebruiken. Kortom een genot voor een ieder!
Voordelen:
Zoomfunctie tot 180 keer Geschikt voor kinderen/beginners en professionals
Gerenoveerd statief
Hoogwaardige FMC-coating
70 mm-lens zorgen voor verbluffende beelden
Geschikt voor de zon, de natuur en het heelal
Eenvoudig te installeren dankzij het slimme instelsysteem
Inclusief smartphonehouder Ideaal voor op reis
Tot 180 keer vergroting, 10 mm en 25 mm oculairs, 3x Barlow-lens en 500 mm brandpuntsafstand maken vergrotingen van 20x tot 180x mogelijk. Dit is erg hoog in vergelijking met veel andere telescopen, waardoor je objecten met hoge precisie in beeld kunt brengen. Hierdoor kun je zelfs Saturnus en Jupiter zien!
Statief
Het roestvrijstalen statief is in hoogte verstelbaar van 41 tot 141 cm. Hierdoor kun je zowel zitten als staan.Deze telescoop is geschikt voor zowel klein als groot. Door het roestvrijstalen ontwerp heeft het statief een sterker draagvermogen en een langere levensduur dan andere astronomische telescopen. Daarnaast kan het statief 360 graden worden gedraaid en 180 graden verticaal worden gekanteld om objecten eenvoudig in het scherm te brengen. Deze positie kan eenvoudig worden vastgezet en onthouden door de schaal in het statief. Hierdoor hoef je het object op de foto nooit meer kwijt te raken en vind je het altijd weer terug. De puntige onderkant zorgt ervoor dat het statief ook in moerassige omstandigheden gemakkelijk aan de grond kan worden bevestigd. Dit alles in combinatie met het versterkte ontwerp van het statief maakt het het beste en meest innovatieve statief op de markt.
70 millimeter diameter lens
Dankzij de lens met groot diafragma heeft deze telescoop meer licht dan andere telescopen, waardoor objecten er helderder uitzien. Een ander voordeel van deze grote lens is dat hij een breder gezichtsveld heeft om objecten te observeren. De lensdiameter van andere telescopen is meestal 60 of 50 mm.
Smartphone-standaard
Sommige beelden zijn zo mooi dat je ze niet één keer kunt bekijken, en je kunt ze ook niet allemaal voor jezelf houden. Daarom kun je met de meegeleverde smartphonehouder foto’s maken van alles wat je ziet. Bevestig de houder aan het oculair en installeer uw smartphone op de houder. Geschikt voor Android telefoons en iPhones met een breedte kleiner dan 8,5 cm. Op deze manier kunt u elke herinnering opslaan en op elk moment met uw vrienden delen.
Tevredenheid
Meer dan 100 klanten zijn al tevreden over het Telescoop. Of het nu gaat om een telescoop, spotting scope of andere verrekijker, klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over onze luxe Telescoop. Ze beginnen meer van hun vrije tijd te genieten, omdat ze eindelijk hun avonturen kunnen ontdekken met de juiste uitrusting.
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.