FAS Fun Wenge Voetbaltafel – Telescoop Stangen – Voetbaltafel voor de hele familie – Speeltafel – Tafelvoetbaltafel – Goedgekeurd door internationale bond – Inclusief tafelvoetbalballen

845,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Zoek direct contact met Vandenbossportief als extra informatie en of ondersteunende service zoekt:
-Niet urenlang wilt monteren, maar meteen wilt spelen bij aflevering, tegen een vriendelijke meerprijs,
-Geleverd wilt krijgen wanneer het u uitkomt,
-Extra garantie aan huis wilt afsluiten,
-Extra voordeel erbij zoekt.
FAS Fun Wenge Voetbaltafel Met Telescoop stangen:
De nieuwe FAS Fun Wenge uitvoering is een evolutie van het model FUN en is een full-size professionele voetbaltafel voorzien van een geharde glasplaat. Kortom een absolute aanrader voor zowel de fanatieke speler, als gezinnen en kinderen.
Alle kenmerken en producteigenschappen van de voetbaltafel FAS Fun gelden ook voor dit model: handvaten van onverwoestbaar polyurethaan, 70 mm poten met krasvrije lak en 22mm dikke wanden die bedekt zijn met gelamineerd kunststof. De technische-constructieve keuzes accenturen zijn stevigheid, comfort en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikt dit model over telscoop stangen, wat zorgt voor een extra veilige spelomgeving. Op de foto’s hierboven ziet u de doorlopende stangen (wat niet hoort), want bij telescoop stangen steken de stangen niet uit.
FAS Pendezza
Het voetbaltafelmerk FAS is ontstaan uit de ideeën van de Italiaanse broers Davide en Alfonso Pendezza. In 1964 starten ze hun eigen merk voetbaltafels. FAS legt zichzelf een zeer hoge kwaliteitsstandaard op tijdens de productie van de tafels in Noord-Italië.
Alle FAS voetbaltafels zijn grote modellen. Welke voetbaltafel u ook kiest, u bent er zeker van dat het voetbalspel het formaat heeft van een wedstrijd voetbaltafel. Dankzij het brede aanbod aan materialen, afwerkingen en kleuren, heeft FAS voor elk interieur een passend model.
De laatste jaren laat FAS zich, onder bezielende leiding van de dochters Pendezza, inspireren door het de architectenhuis van Basaglia & Rota Nodari. De invloed van de dochters en het top design huis leiden tot mooie unieke vormgegeven design voetbaltafels voor binnen en buiten.
Wat maakt een FAS voetbaltafel bijzonder?
FAS voetbaltafels, gemaakt in Italië kenmerken zich door:
Een houten meubel
Hoge kwaliteit
Gegoten poppen, niet geschroefd dus nooit meer kapotte poppen
Flexibele stalen stangen
Goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond
Optimale balcontrole door speelveld
Fas zijn prima voetbaltafels door hun stevigheid, om te personaliseren met uw bedrijfslogo en of andere uiting. Snel en speelklaar geleverd. Bekijk vandenbossportief.nl voor meer informatie.