FAS Sky Voetbaltafel Oudoor - Telescoop stangen
FAS Sky Voetbaltafel Oudoor – Telescoop stangen
1.045,00 Meer informatie

FAS Sky Voetbaltafel Oudoor – Telescoop stangen

1.045,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u opzoek naar extra informatie of ondersteunende services? Neem dan gerust contact op met Vandenbossportief!
FAS Sky Voetbaltafel Oudoor – Telescoop stangen:
De nieuwe FAS Sky voetbaltafel is in blauw/wit een mooie outdoor voetbaltafel gemaakt van polypropileen in combinatie van glasfiber, wat dat de voetbaltafel heel stevig maakt en waardoor de voetbaltafel ook goed tegen alle weersomstandigheden beschermd is.
De FAS Sky heeft een speelveld van gelaagd glas. Dit zorgt er voor dat je tijdens het spelen een fijne bal beleving hebt. Verder veranderd de de kleur niet als hij aan zonlicht wordt blootgesteld. Daarnaast beschikt dit model over telescoop stangen, wat zorgt voor een extra veilige spelomgeving. Op de foto’s hierboven ziet u de doorlopende stangen (telescoop stangen steken niet uit zoals op de foto’s hierboven).
FAS Pendezza
Het voetbaltafelmerk FAS is ontstaan uit de ideeën van de Italiaanse broers Davide en Alfonso Pendezza. In 1964 starten ze hun eigen merk voetbaltafels. FAS legt zichzelf een zeer hoge kwaliteitsstandaard op tijdens de productie van de tafels in Noord-Italië.
Alle FAS voetbaltafels zijn grote modellen. Welke voetbaltafel u ook kiest, u bent er zeker van dat het voetbalspel het formaat heeft van een wedstrijd voetbaltafel. Dankzij het brede aanbod aan materialen, afwerkingen en kleuren, heeft FAS voor elk interieur een passend model.
De laatste jaren laat FAS zich, onder bezielende leiding van de dochters Pendezza, inspireren door het de architectenhuis van Basaglia & Rota Nodari. De invloed van de dochters en het top design huis leiden tot mooie unieke vormgegeven design voetbaltafels voor binnen en buiten.
Wat maakt een FAS voetbaltafel bijzonder?
FAS voetbaltafels, gemaakt in Italië kenmerken zich door:
Een houten meubel
Hoge kwaliteit
Gegoten poppen, niet geschroefd dus nooit meer kapotte poppen
Flexibele stalen stangen
Goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond
Optimale balcontrole door speelveld
Fas zijn prima voetbaltafels door hun stevigheid, om te personaliseren met uw bedrijfslogo en of andere uiting. Snel en speelklaar geleverd. Bekijk vandenbossportief.nl voor meer informatie.