GoodsToUse Telescoop Set 70/400 mm – Sterrenkijker voor Kinderen & Volwassenen – Tot 133x Zoomen – Incl. Handige Draagtas – Makkelijk Foto’s Maken

104,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je op zoek naar een telescoop? Je herkent het wel: ’s avonds laat naar de sterren kijken en zoeken naar de Grote of Kleine Beer. Of misschien wel zoekende naar de planeet Jupiter. Om alleen te doen als fascinatie of met je kleine in de vorm van een les over het zonnestelsel en de ruimte. De sterren en planeten lijken en zijn ook zo ver weg. Hierom hebben wij voor jou als astronomie enthousiasteling een makkelijke manier, om het van veel dichterbij en in detail te ervaren. Benieuwd? Lees dan rustig verder.
Een astronomisch avontuur met een sterrenkijkerDe ruimte is fascinerend en integrerend, vol met hemellichamen die altijd wel iets voor het oog te bieden hebben. GoodToUse wilde hier graag op inspelen, om de ervaring voor jou en je kind(eren) vele malen te verbeteren. En zijn met de GoodsToUse sterrenkijker gekomen, met tot 133x zoomen. Waardoor je niet alleen de maan zijn vorm kunt zien, maar de details, zoals haar kraters van dichtbij kan bewonderen.
Op zoek naar de sterrenbeeldenHet kijken naar de sterren, het zoeken naar het steelpan patroon heeft een rustgevende werking. Misschien heb je ooit wel buitengeslapen, alleen om naar de heldere sterrennacht te kijken. Het zette niet voor niets ook Vincent van Gogh aan het dromen. De GoodsToUse telescoop is ideaal om de sterren alleen of samen met je kind(eren) deze hemellichamen te bekijken en te leren kennen.
Eindeloze nieuwsgierigheidHet oneindige heelal, heeft oneindig veel te bieden, waardoor je elke nacht iets nieuws kan ontdekken. En het ook nooit verveeld. Of je nu jong of oud bent. Om deze nieuwsgierigheid voor elke leeftijd aan te moedigen, bezit de telescoop ook verschillende kindvriendelijke eigenschappen. Zoals een verstelbaar statief (ook voor lagere hoogtes), een makkelijk te (de)monteren ontwerp (inclusief handige handleiding) en een licht gewicht (van 2,5 kg).
Verschillende gezichtspuntenDe GoodsToUse sterrenkijker set bezit over twee verschillende lenzen van 70 en 400 mm. Deze lenzen, met een grotere brandpuntafstand, zorgen ervoor dat je duidelijkere beelden van het heelal kan zien. Met het blote oog zie je Saturnus bijvoorbeeld alleen als een heldere ster, maar met deze telescoop kan je haar ringen al goed zien. Hiernaast zijn deze lenzenglazen gecoat om je ogen te beschermen tegen verschillende heldere sterren oftewel zonnen.
Een complete setDeze telescoop set komt inclusief verschillende accessoires die het gebruik niet alleen eenvoudiger, maar ook interactiever maken:
✔️Een draagzak: Om makkelijk je sterrenkijker naar een open veld, de camping of ergens anders mee naartoe te nemen.
✔️Een smartphone houder: Om unieke beelden te kunnen schieten door je sterrenkijker heen. Met een draadloze bluetooth afstandsbediening.
✔️Een finderscope: Boven op je telescoop, om je doel, zoals een bepaalde sterformatie of planeet makkelijker te vinden.
De Voordelen van GoodsToUse✅ Met tot 133x zoomen, het fascinerende heelal van dichtbij kunnen bewonderen
✅ Een complete set, ideaal om de sterren tot in detail te kunnen bekijken
✅ Lenzen met een grote brandpuntafstand, voor duidelijke en heldere beelden
✅ Gecoate lensglazen om je ogen tegen heldere sterren te beschermen
✅ Komend met verschillende accessoires, voor een nog completer astronomisch avontuur
✅ Voor jong en oud, met een verstelbaar statief, een makkelijk te (de)monteren ontwerp (incl. handleiding) en licht gewicht.
100% tevredenBij GoodstoUse staan we achter de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Mocht je daarom niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan krijg je altijd je geld terug. Bestel daarom vandaag nog zonder risico!
Druk vandaag nog op ‘in winkelwagen’ en ervaar morgenavond al het fascinerende heelal van dichtbij!