Levenhuk LabZZ MTВ3 Kit microscoop, telescoop en verrekijker

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Levenhuk LabZZ MTВ3 Kit is een ideaal geschenk voor een nieuwsgierig kind. De kit bestaat uit drie optische instrumenten – microscoop, telescoop en verrekijker. Alle drie zijn afgestemd op de behoeften van jonge waarnemer. De kit helpt een kind duik in alle wonderen en mysteries van de wereld om ons heen – uw kind kan de microkosmos bestuderen, de ruimte ontdekken en de fascinerende wereld van de dieren in het wild.
Kenmerken:
Onderhoudende science kit
Drie-in-een kit: microscoop, telescoop en verrekijker
Meer dan 20 accessoires in de kit
De microscoop wordt geleverd met tools voor het uitvoeren van experimenten
De telescoop is ook geschikt voor landobservaties
Het zakje voor een verrekijker is reeds opgenomen in de kit
Microscoop
Levenhuk LabZZ MTВ3 is een klassieke biologische microscoop met een lagere belichting. De draaibare revolver van het model is ontworpen voor drie oculairs. Met het oculair in de kit meegeleverd is de microscoop in staat om 150x, 450x en 900x vergroting te produceren. Ze kunnen alle transparante monsters te bestuderen.
De microscoop is draagbaar. De verlichting werkt op batterijen. Overdag kunnen waarnemingen gezien worden door de ingebouwde spiegel zodat batterijen niet nodig zijn.
De kit bevat alle nodige tools voor de microscoop voor het uitvoeren experimenten.
Telescoop
Levenhuk LabZZ MTВ3 is een refractor met maximaal 120x vergrotingsfactor. Met deze telescoop, het nemen van uw eerste stappen in de sterrenkunde is moeiteloos en plezier. Door de telescoop kan de jonge ruimte ontdekkingsreiziger het zonnestelsel planeten, prachtige maanlandschappen,sterrenstelsel zien. Om landobservaties mogelijk te maken want de kit bevat ook een diagonale spiegel.
De telescoop is geïnstalleerd op een eenvoudige alt-azimuth mount perfect voor entry-level gebruikers en wordt geleverd met een stabiele aluminium statief. hoogte van het statief kan worden aangepast.
kijker
Levenhuk LabZZ MTВ3 zijn compact dakkantprisma verrekijker met een lichtgewicht plastic body en 6x vergroting. Deze kleine verrekijker zijn ideaal voor lange wandelingen, genieten van frisse lucht en intrigerende uitzicht. Met een paar van deze verrekijker, zal uw kind voelen als een echte ontdekkingsreiziger en avonturier! De lenzen van dit model bestaan uit optisch glas en zijn bedekt met een anti-reflecterende coating, zodat de geproduceerde beelden zijn van hoge kwaliteit zijn.
De verrekijker is perfect aangepast aan waarnemingen overdag. De kijker heeft voldoende licht en produceert heldere en scherpe beelden. De verrekijkers word geleverd met een zakje, riem en optica reinigingsdoekje.
De microscoop kit bestaat uit:
Microscoop
10x oculair
reserve lamp
Lege fles (3 stuks)
Lege dia’s (3 stuks)
Dekglaasjes (3 stuks)
Slide stickers (3 stuks)
Scalpel
Pipet
Spatel
Tang
ontleden naald
De telescoop kit bestaat uit:
Telescoop
5mm oculair
10mm oculair
2x optische zoeker
diagonale spiegel
aluminium statief
De verrekijker kit bestaat uit:
kijker
Soft pouch