Levenhuk Skyline Travel 70-telescoop is een compacte en lichtgewicht refractor met een alt-azimuth-vatting. Deze telescoop is draagbaar: u kunt hem meenemen voor observaties op het platteland. Hij wordt geleverd met een rugzak waar de telescoop, de montering, optische accessoires en een statief perfect in passen. Deze telescoop is perfect voor observaties van de planeten van het zonnestelsel en de maan. Het kan ook worden gebruikt als een spotting scope voor waarnemingen op aarde. U kunt ook diepe ruimte bekijken met Levenhuk Skyline Travel 70.
Het belangrijkste kenmerk van Levenhuk Skyline Travel 70 is een verkorte optische buis. Het is bijna half zo groot als de meeste refractorbuizen. Dankzij deze functie is het handig om overal mee naartoe te nemen – het neemt niet veel ruimte in beslag. Bovendien is het niet zwaar – het ontwerp van de telescoop is licht van gewicht. De houder is gemakkelijk te hanteren en is moeiteloos in elkaar te zetten en te hanteren, zelfs door een beginner. Om een telescoop naar het gewenste object op de hemelbol te richten, hoeft u alleen de buis langs een hoogte of een azimut-as te draaien. Het statief is gemaakt van licht aluminium en is in hoogte verstelbaar.
De kit bevat alle accessoires voor observaties: een optische zoeker, een Barlow-lens en twee oculairs. De maximale vergroting met de meegeleverde optiek is 120x.
Kenmerken:
Telescoop voor aardse, maan- en planetaire waarnemingen
Lichtgewicht ontwerp
Verkorte optische buis
Perfecte keuze voor kinderen en beginners
Eenvoudige alt-azimuth-montage
Standaard kitaccessoires bieden vergrotingsvermogen tot 120x
De set bevat een handige rugzak voor transport
De kit bevat:
Levenhuk Skyline Travel 70-telescoop
Mount
5×24 optische zoeker
K10 oculair, 1,25 ”
K20 oculair, 1,25 ”
Diagonale spiegel
3x Barlow-lens
Aluminium statief
Rugzak voor opslag en transport