Luxe Telescoop met Mobiele Functie - Sterrenkijker - Telescoop Kinderen - 90X Zoom - Wetenschap - Ruimte Observatie - Incl. 3 Oculairs 6mm, 12mm en 20mm - Space Gray
Luxe Telescoop met Mobiele Functie – Sterrenkijker – Telescoop Kinderen – 90X Zoom – Wetenschap – Ruimte Observatie – Incl. 3 Oculairs 6mm, 12mm en 20mm – Space Gray

Luxe Telescoop met Mobiele Functie – Sterrenkijker – Telescoop Kinderen – 90X Zoom – Wetenschap – Ruimte Observatie – Incl. 3 Oculairs 6mm, 12mm en 20mm – Space Gray

199,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bekijk de hele sterrenhemel door een oog! Het heelal is een van de dingen in het leven waar we eigenlijk maar weinig over weten. Ga met onze telescoop zelf op zoek naar de antwoorden van het oneindige heelal!
Pluspunten
+ Telefoon functie
+ 90X Zoom
+ Makkelijk in gebruik
+ Compact formaat
Laat je verbazen door het heelal met deze telescoop. Het heelal is oneindig en je kunt maar blijven kijken naar nieuwe sterren!
Leuk weetje: Het kan kan zijn dat wanneer je een ster ziet, dat die al lang is uitgedoofd. Het licht van de ster kan er wel een paar jaar over doen om de aarde te bereiken.
Weten waarom onze Telescoop de bestsellers is? ✔ Spelenderwijs leren – Laat je kids het hele heelal bekijken en leer ze alles over de mooie sterrenhemel.
✔ Makkelijk in gebruik – Het gebruik van de telescoop is erg makkelijk. Zet de telescoop in elkaar en je bent alweer klaar om het heelal te bestuderen.
✔ 90X Zoom – Wat er niet te zien valt met het normale oog, kan je met de telescoop makkelijk zien. Door de 90X Zoom zal je bijna alles is het heelal kunnen zien.
✔ Verstelbaar – Pas makkelijk de hoogte van de telescoop aan. Zo kan iedereen altijd genieten van de grote onbekende hemel!
Productspecificaties
Materiaal: Hoogwaardig Plastic en Aluminium
Lengte: 38.5 cm
Vergroting: 90X Zoom
Brandpuntafstand: 360mm
Kleur: Space Gray
Bevat:
1x Telescoop
1x Plafond spiegel
1x Statief
1x Oculair
1x Teleconverter
1x Schroef
1x Maan filter
1x lensreinigingsdoekje
1x Handleiding