MEBIUS Telescoop voor Volwassenen – 150X – 80/500mm – Sterrenkijker – Lenzentelescoop – Incl. Statief en Smartphonehouder

169,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Het is een heldere, kalme en vooral donkere nacht. Je kijkt omhoog en ziet duizenden sterren. “Wow, wat is die ruimte toch schitterend” denk je. En je begint je af te vragen wat zich allemaal schuil houdt in onze mysterieuze nachthemel. Wist je dat Galileo de manen van Jupiter heeft ontdekt met een telescoop met vergroting 30? Deze MEBIUS 80/500 telescoop heeft een vergroting tot wel 150x. Stel je voor wat jij allemaal kunt ontdekken.
Met deze MEBIUS telescoop kun jij nu eenvoudig de nachthemel als een echte wetenschapper verkennen. Bekijk planeten, de maan of ga op zoek naar prachtige nebulae. Deze telescoop stelt je niet alleen in staat om professioneel waarnemingen te doen, maar ook nog eens om deze eenvoudig vast te leggen met slechts je mobiel. Bovendien kunnen kinderen de telescoop ook goed gebruiken om te leren en hun interesse in de wetenschap te bevorderen.
De voordelen op een rijtje
✔ Krachtige zoom, tot wel 150x
✔ Geoptimaliseerd standaard voor uitstekende stabiliteit
✔ Met smartphone houder – deel jouw mooiste waarnemingen makkelijk
✔ Haarscherp en helder beeld door de 80 mm lens en Fully multi-coated lenzen
✔ Snel opgezet door het slimme design
✔ Makkelijk mee te nemen door de handige reistas
Krachtige zoom
Dankzij de 10 mm en 25 mm oculairs & de 3x Barlow lens kun je gebruik maken van 4 verschillende zoom niveaus.
25 mm oculair: 20x zoom
10 mm oculair: 50x zoom
25 mm oculair + Barlow lens: 60x zoom
10 mm oculair + Barlow lens: 150x zoom
Dit geeft jou enorm veel flexibiliteit om van alles waar te nemen. Jupiter en Saturnus hiermee spotten is voor jou dus een eitje! Wij raden aan om altijd te beginnen met de laagste zoom en vervolgens steeds meer in te zoomen om jouw doel zo goed mogelijk in beeld te krijgen.
Statief
Het statief is speciaal vernieuwd ten opzichte van andere telescopen. Hierdoor geniet jij van uitstekende stabiliteit. Wat zeker nodig is bij hoge vergrotingen. Verder is het statief ook nog eens in hoogte verstelbaar van 63 tot 138 cm. Hierdoor kunnen zowel jong als oud gemakkelijk genieten van de telescoop. Verder is het statief heel snel op te zetten en gemakkelijk op te bergen in de tas, waardoor je hem makkelijk mee op pad kunt nemen. Het statief zelf is gemaakt van roestvrij staal, waardoor die ook nog uiterst robuust is.
Smartphone houder
De mooiste dingen zijn dingen die je deelt. Dat is met astronomie natuurlijk niet anders. Maar vaak hebben andere niet dezelfde passie die jij hebt en hebben ze geen zin om tot laat in de koude nacht op te blijven om te zien wat jij ziet. Vanaf nu is dat geen probleem meer! Met de smartphone houder kun jij gemakkelijk vast leggen wat je ziet en dit vervolgens delen. Het monteren van je telefoon is super eenvoudig en snel.
80 mm lens diameter
Wist jij dat hoge vergrotingen alleen zinvol zijn als je genoeg licht binnen krijgt om er gebruik van te maken? Sommige telescopen hebben op papier een vergroting van 100x, maar kunnen in de praktijk maar gebruik maken van zo’n 60x omdat bij hogere vergrotingen het beeld te wazig wordt. Veel telescopen hebben een lens diameter van zo’n 60 mm. Met de 80 mm lens ontvang je wel 78% meer licht dan een telescoop met een 60 mm lens. Hierdoor kun jij optimaal gebruik maken van de hoge vergrotingen en krijg je altijd een scherp en helder beeld. De fully multi-coated lenzen zorgen er ook nog eens voor dat de licht transmissie optimaal is.
Snel opgezet
Er zijn weinig dingen zo irritant als systemen die onnodig moeilijk zijn. Daarom gebruikt deze telescoop een slim design waardoor je in 5 minuten de telescoop compleet in elkaar gezet hebt.
Handige reistas
Een telescoop is natuurlijk prachtig om thuis te hebben staan, maar vaak is het handig om een stukje te reizen met de telescoop. Het is in de astronomie namelijk enorm belangrijk om een heldere, rustige en lichtvrije atmosfeer te hebben. Daarom is het vaak lonend om op pad te gaan met de telescoop om de beste waarnemingen te krijgen. Met de handige reistas kun je alles gemakkelijk vervoeren. Alles past er ook ruim in, dus inpakken is geen puzzelwerk!
Probleem oplossing
Heb jij een probleem met de telescoop? Dan lossen wij dit graag samen met jou op! Wij reageren op werkdagen (en vaak ook in het weekend) binnen 1 dag.
Kies vandaag voor de MEBIUS telescoop en ontdek morgen al het heelal!