Monoculaire Telescoop, 40 x 60 High Power HD Monoculaire HD Monoculaire met Smartphone Houder en Statief, Waterdicht, Monoculair met voor Vogelobservatie, Kamperen, Wandelen, Reizen, Jagen
Monoculaire Telescoop, 40 x 60 High Power HD Monoculaire HD Monoculaire met Smartphone Houder en Statief, Waterdicht, Monoculair met voor Vogelobservatie, Kamperen, Wandelen, Reizen, Jagen

Monoculaire Telescoop, 40 x 60 High Power HD Monoculaire HD Monoculaire met Smartphone Houder en Statief, Waterdicht, Monoculair met voor Vogelobservatie, Kamperen, Wandelen, Reizen, Jagen

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wandel je graag de natuur in, of maak je graag de scherpste foto’s met je smartphone? Dan is de monoculaire verrekijker van SmartImprove de ideale keuze. Met de Monokijker van SmartImprove, die ook verrekijkerfuncties hebben, maak je prachtige foto’s en video’s. Met een handig statief en GRATIS smartphone houder maak je direct de mooiste foto’s!
De compacte en draagbare monoculair is perfect voor elke natuurliefhebber en iedereen die foto’s wil maken met een smartphone. Het compacte formaat en de riem maken de spotting scope erg praktisch. De verrekijker is voorzien van een bijpassende smartphonestandaard en statief. Hierdoor maak je gemakkelijk scherpe foto’s met je smartphone. De scopes zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen.
Waar kan ik de monoculair gebruiken?
SmartImprove Monokijker is ideaal voor natuurliefhebbers, vogelspotters en jagers. Het compacte model is gemakkelijk mee te nemen en wordt geleverd met een draagriem. De kijker is ook uitgerust met een kompas, wat perfect is voor natuurliefhebbers! Een verrekijker is ook geschikt om mee te nemen op vakantie. Zo maak je eenvoudig de helderste en helderste foto’s met je smartphone. Sluit gewoon je smartphone aan op de houder en je maakt de helderste en helderste foto’s. Zo maak je ook op afstand met je smartphone heldere en scherpe foto’s.
Specificaties
Uitgebreide beeld-monoculaire: 12 x 42 high-performance monoculaire, met een oogdiameter van 20 mm en een 12 x verificatie, je kunt vogels en andere dieren in het wild tot 12 keer bekijken in hoge resolutie details. Objectieven met een diameter van 50 mm hebben een breed gezichtsveld.
Superieur prestatieontwerp: draai het oogmasker om de oogcompatibiliteit en telescoop te verbeteren. De ogen kunnen gemakkelijk objecten zien. Pas het zoomwiel (12×42) aan de doelafstand aan om de zichtbaarheid aan te passen. Het miniatuur zoomwiel bijna de ogen kan het doel vergroten. Als je de beste afstand maakt, kun je het object 1500 m aflezen.
Hoog contrast en hoge resolutie: de meerlaagse BAK4-prisma’s FMC-coatinglens verbetert de belangrijkste functies van de monoculaire, zorgt voor een goede lichttransmissie en helderheid en maakt uw zicht helderder. De doorlaatbaarheid van het beeld is 99,52%, wat de helderheid van het gezichtsveld verbetert en het beeld helderder maakt.
Breed scala aan toepassingen: de monoculaire telescoop is 15 cm lang, wat zeer comfortabel is om te dragen. Je kunt hem in een rugzak of zak stoppen als hij niet in gebruik is. Het neemt niet te veel ruimte in beslag. Perfect voor iPhone, Samsung Galaxy, Sony en andere smartphones op de markt. Geniet perfect van uw telescopische monoculaire Ideaal voor jagen, klimmen, vogels kijken, dieren in het wild en landschap, concerten, sport, wandelen, kamperen en reizen.
Snel scherpstellen met één hand: Deze compacte monoculaire is maar half zo groot als een verrekijker. Houd hem in je hand, stop hem in je rugzak en je krijgt gemakkelijk en snel een prachtig uitzicht met slechts één hand.
42MM supergroothoek objectieven: De monoculaire smartphone heeft een krachtige vergroting van 12X42 en zorgt voor het beste zicht tijdens uw buitenavonturen. Perfect voor buitenactiviteiten zoals klimmen, wandelen, autorijden, het kijken naar dieren in het wild en landschappen.
Waterdichte monoculaire: Waterdichte monoculaire met smartphone heeft O-ring verzegeld voor volledige waterdichte bescherming.
Inhoud
1 x HD monoculaire telescoop
1 x Smartphonehouder
1 x Verstelbaar metalen statief
1 x Lensdop
1 x Handriem
1 x Stoffen tas
1 x Schoonmaakdoekje
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.