MULTIC Telescoop Rugzak & Telefoon Adapter voor Sterrenwaarneming en Astrofotografie – Refractor Spiegeling – Diameter 70mm – Lenzen 31.7 K6mm K25mm

72,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De MULTIC refractor astronomische telescoop is een perfecte keuze voor beginners en amateur astronomen. Met een objectief van 70mm diameter en een brandpuntsafstand van 400mm biedt hij een helder en duidelijk zicht op hemelobjecten. De telescoop wordt ook geleverd met een 31,7 K6mm K25mm oculair en een 45° oprichtend prisma dat de beeldoriëntatie corrigeert voor gemakkelijk terrestrisch kijken.
Uitgerust met een 5X24 finderscope, helpt deze telescoop om de hemelobjecten snel en gemakkelijk te lokaliseren. De telescoop beschikt ook over een aluminium statief dat een stabiel en stevig platform biedt voor observatie. Het statief kan eenvoudig in verschillende hoogtes worden versteld om aan de voorkeur van de gebruiker te voldoen.
Het pakket bevat ook een rugzak die het gemakkelijk maakt om de telescoop en zijn accessoires te dragen en op te bergen. De rugzak is ontworpen voor de telescoop, het statief en andere accessoires, waardoor het een handig en praktisch accessoire is voor reizen en buitenobservatie.
Met de meegeleverde telefoonadapter kan de telescoop worden gebruikt om beelden en video’s van hemelobjecten vast te leggen met een smartphone. De adapter is eenvoudig te gebruiken en stelt gebruikers in staat hun smartphones snel en veilig aan te sluiten op het oculair van de telescoop.
Samengevat is de MULTIC refractor astronomische telescoop een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige telescoop die gemakkelijk te gebruiken is en wordt geleverd met een handige rugzak en telefoonadapter.