Nachtkijker - Infrarood Nachtzicht Verrekijker - Monokijker - Monoculair - Infrarood kijker - Nightvision - Telescoop Met een vergroting van 7x21 Zoom - Digitale Nachtkijker - 300M
Nachtkijker – Infrarood Nachtzicht Verrekijker – Monokijker – Monoculair – Infrarood kijker – Nightvision – Telescoop Met een vergroting van 7×21 Zoom – Digitale Nachtkijker – 300M

Nachtkijker – Infrarood Nachtzicht Verrekijker – Monokijker – Monoculair – Infrarood kijker – Nightvision – Telescoop Met een vergroting van 7×21 Zoom – Digitale Nachtkijker – 300M

224,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Introductie van het nieuwste op het gebied van nachtzichttechnologie – onze nachtzichtverrekijkertelescoop biedt jagers en buitenenthousiastelingen een hoogwaardige, betaalbare optie om in het donker te zien. Met een bereik van 300 meter en een vergroting van 7×21 is deze verrekijker perfect voor iedereen die het meeste uit zijn nachtelijke jachtexcursies wil halen. Bovendien bieden onze optische Hunter nachtkijkers een resolutie van 640×480, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn.
Bereik Onze topklasse nachtkijkers en telescoop! Deze apparaten bieden superieure vergroting, beeldresolutie en bereik in het donker, perfect voor verkennings- en jachtactiviteiten in het donker. Met 3 infrarood LED-lampjes (850nm) kun je tot 300 meter in het donker zien!
Resolutie en SD-kaartsleufs
Dit is een nachtzicht binoculaire telescoop, die u een duidelijk observatie-effect in de duisternis zal brengen. Met zijn 7x vergroting en 640×480 resolutie, kunt u dingen tot op 300 meter afstand duidelijk zien. 3W IR LED’s zorgen voor een geweldige verlichting voor uw kijkervaring. De camera heeft ook een ingebouwde SD-kaartsleuf die kaarten tot 32 GB ondersteunt, zodat u al uw foto’s en video’s gemakkelijk kunt opslaan.
Onze Nachtzicht Verrekijker Telescoop! Of u nu een fervent jager bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om het buitenleven ’s nachts te ervaren, met deze verrekijker kunt u zien in het donker als nooit tevoren. Met 5 niveaus van IR-schakelaar en een batterij met lange levensduur, zult u in staat om te navigeren door de nacht zonder ooit zorgen te maken over het verliezen van uw weg. Mis deze ongelooflijke kans niet om.
De kenmerken van ons product worden hieronder vermeld
✅ Maximaal bereik van 300M, zodat u alles kunt zien en vastleggen wat op uw pad komt.
✅ 7×21 vergroting laat je dingen zien als nooit tevoren, omdat het de fijnste details naar voren brengt.
✅ Krachtige 3W IR-LED’s voor nachtzicht, met een golflengte van 850 nm om u te helpen zien in het donker.
✅ Het dagbereik is 3 meter, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het wijzigen van instellingen wanneer de zon ondergaat.
✅ Met de digitale zoomfunctie kunt u objecten tot 2x vergroten zonder kwaliteitsverlies.
✅ Stealthy nachtzicht met een hoge kwaliteit visuele output
✅ Leg elk moment ’s nachts vast zonder ontdekt te worden door de andere partij
✅ Ingebouwde 3W IR LED voor duidelijkere en betere beelden bij weinig licht
✅ Beschermt uw identiteit door alleen video’s vast te leggen die van voldoende kwaliteit zijn
✅ Een robuuste camera voor thuis of op uw werkplek, die alles wat u nodig hebt met verschroeiende helderheid vastlegt.
✅ Wordt geleverd met een ingebouwde lichtsensor die zorgt voor de best mogelijke videokwaliteit in elke omgeving.
✅ Heeft een infrarood LED om nachtzicht mogelijk te maken en alle bewegingen in het donker vast te leggen.
✅ Ondersteunt tot 4 GB SDHC-opslag, zodat u kunt blijven opnemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er onvoldoende ruimte is.