Verrijk uw astronomische observaties met de Neewer 1.25 inch 90° Zenith Diagonal Mirror. Deze hoogwaardige diagonale spiegel is speciaal ontworpen voor refractor telescopen en biedt een ongeëvenaarde kijkervaring. Duik dieper in de wonderen van het universum met haarscherpe en heldere beelden.
Voordelen Geschikt voor 1.25 inch oculairs
Perfect voor refractor telescopen
Optimaal kijkcomfort
Veilige en stevige installatie
Uitstekende beeldkwaliteit
Geschiktheid voor 1.25 inch oculairs De Neewer 1.25 inch 90° Zenith Diagonal Mirror is ontworpen om perfect te passen op alle 1.25-inch oculairs. Dit zorgt voor een brede compatibiliteit met verschillende telescopen en oculairs. Of u nu een ervaren astronoom bent of net begint, deze spiegel biedt de flexibiliteit om uw favoriete combinaties te kiezen en uw observatie-ervaring te optimaliseren.
Speciaal voor refractor telescopen Terwijl sommige diagonale spiegels universeel kunnen zijn, is deze Neewer spiegel specifiek geoptimaliseerd voor refractor en catadioptrische telescopen. Dit betekent dat u kunt rekenen op de best mogelijke beeldkwaliteit en prestaties voor uw specifieke telescoop. Het zorgt voor een heldere en scherpe weergave van hemellichamen zonder vervorming.
Optimaal kijkcomfort Dankzij de 90° hoek van de diagonale spiegel kunt u comfortabel naar de hemel kijken, zelfs wanneer uw telescoop naar het zenit (het hoogste punt aan de hemel) is gericht. Dit ontwerp zorgt ervoor dat u niet in ongemakkelijke posities hoeft te buigen of te strekken, waardoor uw observatiesessies aangenamer worden.
Veilige en stevige installatie De installatie van deze diagonale spiegel is een fluitje van een cent. Het zilveren uiteinde wordt direct in een 1.25-inch telescoop gestoken, en het oculair van de telescoop wordt bevestigd met een schroefknop. De koperen ring beschermt uw oculair tegen krassen en zorgt voor een veilige bevestiging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het per ongeluk laten vallen van uw kostbare oculairs.
Uitmuntende beeldkwaliteit Gemaakt van hoogwaardig optisch glas, levert deze diagonale spiegel scherpe en heldere beelden met een hoge kleurechtheid. Of u nu de maan, planeten of verre sterrenstelsels observeert, u kunt rekenen op een onberispelijke beeldkwaliteit die uw observaties naar een hoger niveau tilt.
Inhoud van de verpakking Neewer 1.25 inch 90° Zenith Diagonal Mirror
Gebruiksaanwijzing
Specificaties Merk: Neewer
Materiaal: Optisch Glas
Geschikt voor: 1.25 inch oculairs en refractor telescopen
Hoek: 90°
Compatibiliteit: Refractor en catadioptrische telescopen
Doe nu uw aankoop! Verbreed uw astronomische horizon met de Neewer 1.25 inch 90° Zenith Diagonal Mirror. Voeg het nu toe aan uw winkelmandje en ervaar een verbeterde kijkervaring zoals nooit tevoren!