Neewer® – 3.15″/80mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate – Metalen Montageplaat Saddle met 1/4″ 3/8″ D-ring Schroef voor Telescoop Montage Adapterbasis OTA Equatoriale Statief Hemel Astrofotografie – QR004

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Introduceer de Neewer 3.15″/80mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate, een essentieel instrument voor elke astronoom en astrofotograaf die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame montageoplossing.
Voordelen Universele compatibiliteit met Vixen-stijl zadels
Veelzijdige 1/4 inch en 3/8 inch D-ring bevestigingsschroeven
Precieze schaalmarkeringen voor nauwkeurige positionering
Beschermende antislip rubberen pads
Extra veiligheid met de stopschroef
Vixen-stijl Dovetail Basis Deze montageplaat is zorgvuldig ontworpen met een Vixen-stijl dovetail. Dit betekent dat het moeiteloos past op elke standaard Vixen-stijl zadel, ongeacht het merk. Deze compatibiliteit zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding, waardoor uw telescoop veilig en stabiel blijft tijdens observaties.
Veelzijdige Bevestigingsschroeven De plaat is uitgerust met zowel 1/4 inch als 3/8 inch D-ring bevestigingsschroeven. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om een breed scala aan camera’s en andere apparaten te bevestigen. Bovendien zorgt de 52mm sleuf ervoor dat uw apparatuur perfect in balans is, wat essentieel is voor nauwkeurige observaties.
Precieze Schaalmarkeringen Astronomie en astrofotografie vereisen een hoge mate van precisie. Met de schaalmarkeringen aan beide zijden van de plaat kunt u uw apparatuur nauwkeurig positioneren. Dit zorgt voor scherpe en heldere beelden, of u nu de nachtelijke hemel observeert of gedetailleerde astrofoto’s maakt.
Antislip Rubberen Pads Deze zachte rubberen pads zijn strategisch geplaatst om maximale stabiliteit te bieden. Ze zorgen voor een stevige grip tussen de plaat en uw apparatuur, waardoor ongewenste bewegingen worden voorkomen. Bovendien beschermen ze uw waardevolle apparatuur tegen krassen en andere beschadigingen.
Veiligheidsstopschroef Veiligheid is een topprioriteit. De ingebouwde stopschroef aan de onderkant van de plaat is een extra beveiligingsmaatregel. Het voorkomt dat de plaat onverwacht loskomt, waardoor uw apparatuur veilig en beschermd blijft.
Inhoud van de verpakking Neewer 3.15″/80mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate
1/4″ en 3/8″ D-ring bevestigingsschroeven
Specificaties Merk: Neewer
Materiaal: Metaal
Lengte: 80mm (3.15 inch)
Compatibiliteit: Vixen-stijl zadels
Bestel nu en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Neewer 3.15″/80mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate!