Neewer® – 9-delige Telescoop Oculair Set – Lens Filter Accessoires Kit – (3) 1.25″ Plössl Oculair – (1) 2X Barlowlens – (1) Maanfilter – (1) Sterrengloedfilter – (3) Gekleurde Filters – (1) Draagtas

204,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Betreed de fascinerende wereld van de astronomie met de Neewer 9PCS Astronomische Telescoop Oculair Set. Deze set, speciaal samengesteld voor de enthousiaste astronoom, bevat alles wat u nodig heeft om de wonderen van het universum in detail te verkennen. Van de maan tot verre planeten, met deze set ziet u het allemaal helderder en gedetailleerder.
Voordelen Uitgebreide set voor diverse observaties.
HD optisch glas voor heldere beelden.
Veelzijdige oculairs voor verschillende vergrotingen.
Filters voor verbeterde waarnemingen van planeten.
Stevige draagtas voor veilig transport.
Plössl Telescoop Oculairs (6mm/12.5mm/20mm) Deze drie oculairs zijn essentieel voor elke astronoom. Ze zijn gemaakt van HD optisch glas, wat zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en scherpte. Met een breed veld van 42°-48° bieden ze een uitgestrekt beeld van de sterrenhemel. Ze zijn speciaal ontworpen om chromatische aberratie te minimaliseren, waardoor u een zuiver en helder beeld krijgt van zowel planeten als diepe ruimteobjecten.
Dubbele Vergroting Barlow Lens Deze speciale lens is ontworpen om de vergroting van uw oculair te verdubbelen. Hiermee kunt u de fijnere details van planeten en andere hemellichamen observeren. Het is compatibel met elk 1,25-inch telescoopoculair en kan ook worden gebruikt met DSLR-camera’s, mits u een T-ring adapter heeft. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel voor zowel observatie als astrofotografie.
Maan en Starglow Filter Het observeren van de maan kan soms lastig zijn vanwege de helderheid. Dit filter helpt de intensiteit van het maanlicht te verminderen, waardoor u meer details kunt zien. Bovendien helpt het filter om lichtvervuiling en atmosferische verstoringen te verminderen, wat resulteert in een helderder beeld van zowel de maan als de sterren.
Planetaire Kleurenfilters (Rood/Geel/Blauw) Deze drie kleurenfilters zijn ontworpen om uw waarnemingen van planeten te verbeteren. Ze helpen bepaalde details op planeten te benadrukken door bepaalde golflengtes van licht te filteren. Bijvoorbeeld, het rode filter kan helpen om de ijskappen op Mars te zien, terwijl het blauwe filter de wolkenbanden op Jupiter kan benadrukken.
Waterafstotende Draagtas Deze robuuste draagtas is ontworpen om al uw telescoopaccessoires veilig en georganiseerd te houden. Het heeft speciale compartimenten voor elk item en is gemaakt van waterafstotend materiaal. Of u nu naar een observatieplek reist of uw uitrusting thuis opbergt, deze tas zorgt ervoor dat alles beschermd en op zijn plaats blijft.
Inhoud van de verpakking 3 x Plössl Oculair (6mm/12.5mm/20mm)
1 x 2X Barlow Lens
1 x Maan en Starglow Filter
3 x Planetaire Kleurenfilter (Rood/Geel/Blauw)
1 x Draagtas
Products specificaties Merk: Neewer
Model: 10102484
Materiaal: HD optisch glas en aluminium
Gewicht: 680 gram
Afmetingen verpakking: 21.11 x 19 x 7.59 cm
Doe nu uw aankoop!
Verrijk uw astronomische ervaring met de Neewer 9PCS Astronomische Telescoop Oculair Set. Bestel nu en ontdek de wonderen van het universum als nooit tevoren!