Neewer® – Filter Set voor 3cm Telescoop – Maanfilter, CPL Filter, Filters met 5 Kleuren (Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw), Oogfilters voor Planetair Maanobservatie

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Dit neewer 3cm telescopische maanfilter is een accessoire voor elke astrofotograaf om de schoonheid van de maan vast te leggen. Het heeft een buitenmantel met messing schroefdraad en een gladde aluminium behuizing, waardoor het duurzaam en lichtgewicht is. Met de telescopische functie stel je de lens in op de juiste brandpuntsafstand. Het grote diafragma zorgt voor licht verzameling en vergroting, terwijl het maanfilter de hoeveelheid licht en strooilicht dat de lens binnenkomt, vermindert. Dit product is geweldig voor elke fotograaf die de maan in detail wil vastleggen.
Mond- en skyglow-filter
Het vermindert schittering en brengt meer oppervlakte details en zorgt voor een beter contrast. Het is een multi-band fit-filter dat een hoog percentage licht doorlaat in het visuele spectrum. Het filtert effectief selectieve golflengten van lagedruk natrium en andere kunstmatige bronnen die typisch worden gebruikt in straatverlichting.
Rood filter
Gebruikt in grote telescopen, verscherpt het grenzen en verhoogt het het contrast op Mars, verscherpt het gordel contrast op Jupiter en brengt het oppervlakte details op Saturnus naar voren.
Oranje filter
Het helpt het contrast tussen lichte en donkere gebieden te vergroten, dringt door wolken en helpt bij het detecteren van stofstormen op Mars. Het helpt ook om de Grote Rode Vlek naar voren te halen en het contrast op Jupiter te verscherpen.
Geel filter
Het helpt bij het bekijken van Mars door de poolkappen naar voren te brengen, blauwe wolken in de atmosfeer te versterken, het contrast te vergroten en woestijngebieden op te helderen. Het versterkt ook de rode en oranje kenmerken op Jupiter en Saturnus en maakt de blauwe slingers bij de evenaar van Jupiter donkerder.
Groen filter
Het verbetert roestvlekken, mist op het oppervlak en polaire projecties op Mars, het ringsysteem op Saturnus, gordels op Jupiter, en werkt als een filter voor algemene doeleinden bij het bekijken van de maan.
Blauw filter
Het geeft details in atmosferische wolken op Mars, verhoogt het contrast op de maan, brengt details naar voren in gordels en polaire kenmerken op Saturnus, en verbetert het contrast op de heldere gebieden en wolken grenzen van Jupiter. Het helpt ook bij het splitsen van de dubbelster Antares bij maximale scheiding.
Cpl-filter
Door een CPL-filter te gebruiken dat verstrooid licht filtert, kun je door deze reflecties heen snijden en de details erachter zien. Het verbetert het contrast van de maan en planeten in fotografische beelden.
Standaard schroefdraadmaat van 3cm
Met hun schroefdraad van 3 cm passen deze filters op de meeste telescopen en kleurenfilters hebben groeven zodat ze gemakkelijk in de oculairlens kunnen worden geschroefd.
Functies:
Hoge cut off lichtschade en andere strooilicht interferentie.
Filterglas is gemaakt in Duitsland en is licht van gewicht en weegt niet zwaar om te dragen
Metaal is CNC-gefreesd gezandstraald
Het is ook zwart geanodiseerd en laser gegraveerd. Dit is een goed behandeld filter.
Specificaties:
Merk: Neewer
Product afmetingen � : � 16,3 x 10,8 x 7 cm
Gewicht: 123,6 gram
Pakket bevat:
1 * Maan- en Skyglow-filter;
1 * CPL-filter;
5 * Kleur Filter: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden