Neewer® – Telescoop Oculairverlengingsbuis – Handige Adapter – Optische Lengte van 50mm, Totale Lengte van 90mm – Geschikt voor 1,25 inch Telescoop Oculairfilterdraden

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Duik dieper in de wonderen van het universum met de Neewer telescoop oculair verlengbuis. Deze adapter is speciaal ontworpen om de brandpuntsafstand van je telescoop te verlengen, waardoor je een helderder en gedetailleerder beeld van de sterren krijgt.
Voordelen Verlengt de brandpuntsafstand van de telescoop.
Compatibel met de meeste 1.25-inch telescoop oculairs.
Hoogwaardig geanodiseerd aluminium voor duurzaamheid.
Extra bescherming met koperen ring.
Eenvoudige en veilige bevestiging.
Brandpuntsafstand Verlenging Deze verlengbuis is specifiek ontworpen om de brandpuntsafstand van je telescoop met ongeveer 50mm te verlengen. Dit betekent dat je verre objecten in de ruimte dichterbij kunt brengen, waardoor je een helderder en gedetailleerder beeld krijgt. Het is een essentieel hulpmiddel voor zowel beginnende als ervaren astronomen.
Standaard 1.25 Inch Draden De verlengbuis is uitgerust met standaard 1.25 inch draden, waardoor hij compatibel is met de meeste telescoop oculairs en filters. Dit zorgt voor een veelzijdige gebruikservaring, aangezien je gemakkelijk verschillende oculairs en filters kunt wisselen zonder je zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen.
Hoogwaardig Materiaal Gemaakt van premium geanodiseerd aluminium, deze verlengbuis is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen slijtage en corrosie. Dit betekent dat hij jarenlang meegaat, zelfs bij regelmatig gebruik in verschillende weersomstandigheden.
Extra Bescherming De koperen ring in de verlengbuis is een unieke toevoeging die je oculairs beschermt tegen krassen. Bovendien zorgt het voor een veilige en stevige bevestiging, waardoor je oculair op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensieve observatiesessies.
Veilige Bevestiging De meegeleverde bevestigingsschroef zorgt voor een extra laag beveiliging. Hiermee kun je de verlengbuis stevig aan je telescoop oculairs of andere accessoires bevestigen, waardoor het risico op vallen of verschuiven wordt geminimaliseerd.
Verpakkingsinhoud 1 x Neewer Telescoop Oculair Verlengbuis met bevestigingsschroef.
Productspecificaties Merk: Neewer.
Materiaal: Geanodiseerd aluminium met koperen ring.
Draadmaat: 1.25 inch.
Optische lengte: 50mm.
Totale lengte: 90mm.
Ontdek de Ruimte als Nooit Tevoren!
Wacht niet langer en verbeter je astronomische observaties met deze hoogwaardige verlengbuis. Voeg de Neewer Telescoop Oculair Verlengbuis toe aan je winkelmandje en begin met het verkennen van de sterren!