NextMove Telescoop met statief - Sterrenkijker - Voor volwassenen - 200x vergroting
NextMove Telescoop met statief – Sterrenkijker – Voor volwassenen – 200x vergroting

NextMove Telescoop met statief – Sterrenkijker – Voor volwassenen – 200x vergroting

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de ruimte met de Telescoop van NextMove®. Vergroot nu je astrologische kennis met de telescoop van NextMove! Kijk met deze telescoop ’s nachts naar het heelal en misschien dat je wel een nieuw planeet ontdekt!
De telescoop is eenvoudig af te stellen en te focussen. Dankzij de verschillende oculairs kun jij met deze telescoop verschillende afstanden waarnemen. Een ideale telescoop voor gevorderden en beginners!
Plus- en minpunten Levert beelden met hoge resolutie
Compact en licht
Ontdek de ruimte van mijlenver
Antishock Systeem en speciale tripod-statief
Eenvoudig te verstellen
Optie dagzicht
De draagbare en compacte monoculaire Sterrenkijker van NextMove® is het perfecte hulpmiddel voor het zoeken naar sterren, planeten, de maan en nebula.
De maximale vergroting is 200x. Dit is de tweede monoculair die deze vergroting en helderheid op zo’n kleine schaal bereikt.
Waarom de Telescoop van NextMove® een bestseller is?
Duurzaam en kwalitatief – De telescoop is waterdicht, mistdicht, stofdicht en schokbestendig. Volledig verzegeld en stikstofgegarandeerd. Hierdoor is het monoculair mist- en regenbestendig, waardoor vocht, stof en vuil zich niet aan het monoculair kunnen hechten. De telescoop is beschermd tegen krassen en slijtage door een rubberen coating.
Alles erop en eraan – Houd je handen vrij door de tripod te gebruiken. De telescoop is voorzien van een kompas, zodat je nooit verdwaalt terwijl je de sterrenhemel bewondert en altijd weet welke kant je op moet kijken.
Alle kwaliteiten die je maar kan wensen – De afstand van de telescoop tot uw ogen kan worden aangepast door hem in te klappen. Hij heeft ook een breed gezichtsveld, zodat u alles in de gaten kunt houden.
Ruime ervaring in telescopen!
Wij werken al geruime tijd in de telescopen en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede telescoop lens moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.
Leg de NextMove telescoop zeker in jouw winkelmandje en begin morgen al met het heelal te ontdekken!