Nirabo® - Luxe Telescoop - met Oculair van: 20x, 30x, 40x - Sterrenkijker - Sky Spiegel - Professionele Monoculaire Telescoop - Lens - Astronomische - Volwassenen - Gevorderden
Nirabo® – Luxe Telescoop – met Oculair van: 20x, 30x, 40x – Sterrenkijker – Sky Spiegel – Professionele Monoculaire Telescoop – Lens – Astronomische – Volwassenen – Gevorderden

Nirabo® – Luxe Telescoop – met Oculair van: 20x, 30x, 40x – Sterrenkijker – Sky Spiegel – Professionele Monoculaire Telescoop – Lens – Astronomische – Volwassenen – Gevorderden

79,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Neem een kijkje in de ruimte met de Telescoop van Nirabo®. Het wordt avond, de wereld sluit, maar voor jou begint het nu pas. Wat speelt er zich allemaal af in die wereld boven ons? Je pakt je telescoop erbij, kijkt door de lens en ziet de maan, sterren en allerlei andere objecten die je vooraf alleen in je gedachten kon zien. Wist jij dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte vanaf de aarde? Ontdek het vanaf nu allemaal met deze voordelige Nirabo® Telescoop..
Plus- en minpunten ✔ Levert beelden met hoge resolutie
✔ Licht en makkelijk te dragen
✔ Observeer van mijlen ver
✔ Antishock Systeem en speciale driepootstatief
✔ Eenvoudig te focussen
✔ Dag en nachtzicht
✖️ Geen mobiel functie
De draagbare en compacte Monoculaire Telescoop van Nirabo® is het perfecte hulpmiddel voor het zoeken naar sterren, planeten, de maan en nebula.
De maximale vergroting bereikt 40 keer. Dit is de eerste monoculair die deze vergroting en helderheid op zo’n kleine schaal bereikt.
Waarom de Telescoop van Nirabo® een bestseller is? ✅ Duurzaam en kwalitatief – De Telescoop is waterdicht, mistdicht, stofdicht en schokbestendig. Volledig verzegeld en 100% gevuld met stikstof. Dit maakt de monoculair mist- en regenbestendig, zodat vocht, stof en vuil niet de monoculair kunnen binnendringen. Rubberen coating beschermt de Telescoop tegen schokken en slijtage.
✅ Alles erop en eraan – Uitgerust met een statief, houd je handen vrij. De telescoop is uitgerust met een kompas zodat je nooit verdwaalt raakt als je aan het genieten bent van de mooie uitzichten en weet je precies welke naar richting je kijkt.
✅ Alle specs die je maar kan wensen – De telescoop kan ingeklapt worden om de afstand van uw ogen aan te passen. Ook beschikt hij over een breed gezichtsveld zodat je alles in de gaten kan houden.
Ruime ervaring in telescopen! Wij werken al geruime tijd in de telescopen en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede telescoop lens moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.
Wat wordt er geleverd?
1 x oculair 20x
1 x oculair 30x
1 x oculair 40x
1 x sky spiegel
1 x zoeker
1 x handleiding
1 x statief
1 x Astronomische telescoop