De ODESSEY® Celestial Series is de ideale telescoop voor eenieder met de ambitie het universum te ontdekken. Dankzij de maximale vergroting tot 250x kun je zowel dichtbijstaande hemellichamen zoals de maan, Mars en Jupiter als deep space objecten zoals het Andromedastelsel nauwkeurig observeren. Dankzij de bijgeleverde zonnefilter kun je zelfs de zon veilig bestuderen. Uiteraard is deze telescoop ook uiterst geschikt voor het bestuderen van aardse flora en fauna. De mogelijkheden met deze sterrenkijker zijn oneindig. Wacht niet langer en start nu jouw ontdekkingsreis met deze ODESSEY® Celestial Series.
Voordelen van deze ODESSEY® Celestial Series:
De vertrouwde ODESSEY® kwaliteit
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Meest uitgebreide set
Ideaal voor beginnende en intermediaire astronomen
Het perfecte cadeau
30 dagen risicoloos uitproberen: niet goed geld terug
10 jaar technische garantie
Celestial Series
De Celestial Series is één van ODESSEY’s beste uitvoeringen voor de beginnende en ambitieuze amateurastronoom. Het is de ideale telescoop om jouw ontdekkingsavontuur te beginnen of voort te zetten. Deze sterrenkijker is gemaakt om zowel objecten binnen als buiten de Melkweg te observeren.
Newtoniaanse Reflector Telescoop
De Celestial Series is een Reflector telescoop. Het eerste type werd omstreeks 1668 ontworpen door Sir Isaac Newton. Bij een reflectortelescoop weerkaatst het licht dat de buis in komt via de achterin de telescoop ingebouwde spiegel terug naar voren naar een hulpspiegeltje. Dit hulpspiegeltje kaatst het licht vervolgens weer door naar het oculair waar je het beeld kunt bestuderen. Door deze structuur vangt de telescoop uiterst veel licht op en kun je dus extra scherpe beelden ontvangen.
Complete Starterspack:
Deze Celestial Series komt in de vorm van een set. Dit is een ideale uitvoering voor de beginnende astronoom. Het biedt namelijk alles van A tot Z om dit nieuwe avontuur te beginnen en voort te zetten. De telescoop, het statief en alle bijbehorende oculairs zorgen ervoor dat je alles altijd en overal nauwkeurig en comfortabel kunt observeren. Dankzij de cross finderscope kun je hemellichamen gemakkelijk en nauwkeurig vinden en volgen. Ook ontvang je een telefoonhouder met bluetooth-afstandsbediening zodat jij jouw vondsten moeiteloos en uiterst scherp kunt vastleggen en delen met je vrienden. De zonnefilter maakt het zelfs mogelijk om de zon te observeren. LET OP: controleer altijd of de zonnefilter goed is aangesloten. Recht in de zon kijken zonder goed en correct aangesloten zonnefilter kan blijvende oogschade opleveren.
E-learning
Om jouw nieuwe avontuur zo leuk en effectief mogelijk te maken krijg je nu bij aanschaf van een ODESSEY® telescoop meerdere digitaal leermiddelen. Zo ontvang je een uitgebreid e-book waarin je alles van A-Z leert over hoe je jouw telescoop installeert, gebruikt en hoe je begint met het observeren met het universum. Daarnaast ontvang je de astronomische kalender voor zowel 2023 als 2024. Hierme kun je exact zien welke bijzondere astronomische gebeurtenissen wanneer plaatsvinden. Daarnaast vind je ook per gebeurtenis een korte omschrijving en enkele tips over hoe je deze het beste kunt observeren. Tot slot ontvang je ook nog een sterrenkaart waarop je kunt zien welke sterren en sterrenbeelden je waar in de hemel kunt vinden.
Je ontvangt de set inclusief:
ODESSEY® Celestial Series
Statief
Tafeltje
Omkeeroculair
25mm Oculair
10mm Oculair
1.5x Barlow Oculair
3x Barlow Oculair
Cross Finderscope
Zonfilter
Telefoonhouder
Afstandsbediening
Handleiding
E-book*, Astronomische Kalenders 2023 & 2024*, Sterrenkaart*
*Worden automatisch per mail verstuurd. Controleer uw spam/junk inbox.
Specificaties:
Merk: ODESSEY®
Series: Celestial
Lengte telescoop: 70 cm
Diameter telescoop: 70 mm
Hoogte Statief: 63 – 138 cm
Stijl: Newtoniaanse Reflector
Goed om te weten
De digitale boekjes worden na aankoop automatisch naar het aan uw bol.com account gekoppelde mailadres verzonden. Het is mogelijk dat deze in uw spam terechtkomen.
Kan jij ook niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen? Zoek dan niet verder en koop nu deze ODESSEY® Celestial Series. Niet goed, geld terug.
ODESSEY®
Discover the Unknown