Dit is de Pegasi Forza Black voetbaltafel met glasplaat. Eén van de drie voetbaltafels uit de Professional line van Pegasi.
De Professional line van Pegasi is ontworpen voor intensief gebruik door jong en oud. De tafels zijn sterk en bestand tegen een stootje. Speciaal ontwikkeld voor bedrijfs- en sportkantines, scholen, bso’s en instellingen.
Het Pegasi Forza Pro Black tafelvoetbal spel heeft een gesloten automatische balretour. Dankzij de glasplaat en de beugel op de voetbaltafel kan men de ballen niet uit het spel halen maar wel weer zelf inbrengen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er ballen uit het spel verdwijnen. De glazen top heeft daarnaast nog een paar extra voordelen. Het werkt geluidreducerend en de tafel blijft beter beschermd tegen vuil en stof. Denk in kantines bijvoorbeeld aan etensresten of drinken. De glasplaat is 4mm dik. *Gehard veiligheidsglas.
Het kabinet van de voetbaltafel is gemaakt van maar liefst 25mm dik multiplex en de poten zijn geanodiseerde aluminium profielen van 80×80 mm met verstelbare voetjes zodat u de tafel mooi waterpas kunt plaatsen.
De speeltafel is voorzien van speciaal verzwaarde telescoop stangen, 18 x 2 mm – ST52 staal. Voor optimale speeleigenschappen heeft de tafel flens kogellagers. Deze voetbaltafels is geschikt voor intensief gebruik door volwassenen en dankzij de extra sterke telescoop stangen ook veilig voor jonge gebruikers.
De spelers (poppen) zijn niet geschroefd maar op de stangen gegoten. De kunststof gegoten poppen zorgen voor betere speeleigenschappen maar zijn ook sterker als plastic poppen die over het algemeen op de stangen worden geschroefd.
Het speelveld van de tafel is voorzien van een gezandstraalde glasplaat. Het zorgt voor optimale speeleigenschappen en het voorkomt slijtage van het speeloppervlak. Een gezandstraalde glasplaat op het speelveld zorgt ervoor dat de ondergrond wat stroever is waardoor u een betere bal controle heeft. Rondom het speelveld ligt een oplopende rand, dit voorkomt dat ballen stil komen te liggen buiten het bereik van de spelers.
*Wordt geleverd incl. 10 tafelvoetballen!
Let op! Deze tafel heeft geen muntinworp. Het betreft een gratis spelen spel. Bent u opzoek naar muntinworp dan kunt u kiezen voor de Pegasi Forza Premium voetbaltafel met muntinworp. Wilt u een voetbaltafel zonder glasplaat en muntinworp kies dan voor de Pegasi Forza basic.
Actie voorwaarden:
Uw voetbaltafel wordt speelklaar geleverd op de begane grond. De tafel is voor 90% gemonteerd en goed ingepakt om transport schade te voorkomen. U dient enkel de tafel uit te pakken en de 4 poten te monteren. Dit is 5 minuten werk, elke poot wordt vast gezet met 4 bouten.