Practics® Telescoop Inclusief Statief & Draagtas met Afstandsbediening - Sterrenkijker Voor Kinderen, Volwassenen & Gevorderden Met 2 Lenzen.
Practics® Telescoop Inclusief Statief & Draagtas met Afstandsbediening – Sterrenkijker Voor Kinderen, Volwassenen & Gevorderden Met 2 Lenzen.

Practics® Telescoop Inclusief Statief & Draagtas met Afstandsbediening – Sterrenkijker Voor Kinderen, Volwassenen & Gevorderden Met 2 Lenzen.

144,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je altijd al de maan en de sterren van dichtbij willen zien? Dan hebben wij de perfecte tool voor jou. Verdwaal in het heelal met de professionele Telescoop van Practics!
Het wordt avond, iedereen gaat slapen, maar voor jou begint het nu pas. Wat speelt er zich af in de wereld boven ons? Met onze super vette telescoop kijk je door de lens naar alle planeten. Maak je fantasieën realiteit met de Telescoop van Practics!
Voor de echte astronomen
Ben jij een echte astronoom die de sterrenhemel wil verkennen? Zoek dan niet verder, met onze telescoop kan je urenlang genieten van het heelal. Ontdek planeten zoals Jupiter, Saturnus, de maan en de sterren! Wie wil dat nou niet?
Professionele kwaliteit
Wist je dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte van de aarde? Daarom heeft deze 70/400 mm telescoop een optiek van hoge kwaliteit. De brandpuntafstand is 400mm en het diafragma is 70mm. De volledig gecoate glazen lens zorgt voor prachtige beelden en beschermt je ogen.
Jouw voordelen
✓ Bewonder de maan en de sterren van dichtbij
✓ Voor beginners en echte astronomen
✓ Ook perfect om natuur te bezichtigen
✓ Professionele kwaliteit
✓ 70/400 mm telescoop
✓ Prachtig scherpe beelden
✓ Beschermt je ogen
✓ Draadloze afstandsbediening
✓ Afbeeldingen maken
✓ Verbinden met je smartphone
✓ Verstelbaar statief
✓ 2 verwisselbare lenzen
✓ Makkelijk op te bergen
✓ Inclusief slimme draagtas
✓ Ideaal voor reizen
✓ Eenvoudig te installeren
✓ Perfect geschenk
Natuur bezichtigen
Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is deze telescoop ook echt iets voor jou! Met dit geweldige apparaat kan je mijlenver de natuur in kijken met haarfijn beeld. Zo schrik je het wild niet af en kan je op afstand genieten.
Draadloze bediening
Via de bijgeleverde smartphone adapter kan je jouw telefoon verbinden met de telescoop. Met de draadloze afstandsbediening kan je de telescoop ook besturen. Hoe vet is dat? Zo kan je gemakkelijk via je scherm de sterrenhemel bekijken en verbazingwekkende beelden maken!
Afbeeldingen maken
Sommige beelden zijn zo oogverblindend, die zijn te mooi om slechts één keer te bekijken. Je kan via de smartphone houder foto’s maken van wat je ziet. Deze geweldige beelden kan je dan delen met je vrienden en familie!
Verstelbaar statief
Door de verstelbare aluminium statief zijn er veel verschillende kijkopties mogelijk. Zo mis jij geen enkele planeet of ster en kan je het volledige heelal verkennen.
Eenvoudig te installeren
Niks vervelender dan een telescoop die je nog van top tot teen in elkaar moet schroeven. Onze telescoop is daarom zonder enig gereedschap binnen 5 minuten volledig geïnstalleerd.
Lenzen
In dit pakket zitten twee verwisselbare lenzen(25mm en 10mm). Met deze lenzen kan je de enorme diepte in staren en nog steeds super scherp beeld ervaren.
Neem hem mee op reis!
Wil jij de wereld verkennen met je telescoop? Je bergt de telescoop en statief eenvoudig op in de bijgeleverde slimme draagtas. Deze accessoire zorgt er ook nog eens voor dat je alles netjes bij elkaar blijft en je nooit wat hoeft kwijt te raken.
Productspecificaties
> Merknaam: Practics Telescoop
> Kleur: wit, zwart
> Materiaal: metaal
> Telescoop afmetingen: 70/400mm
> Maximaal hoogte: 1400mm
> Geconcentreerde kracht: 73.5X
Koop nu jouw professionele Telescoop van Practics en geniet van de planeten en sterren van dichtbij!