RM Enterprise Telescoop – Telescopen – Sterrenkijker – Kamperen – Sterrenkijken – Voor Kinderen en Volwassenen – Compatibel met Bresser – 25-75X60

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek het universum met de RM Enterprise Telescoop – de ideale metgezel voor zowel kinderen als volwassenen die hun blik op de sterren willen richten. Deze telescoop biedt verbluffende helderheid en veelzijdigheid, waardoor het een must-have is voor elke enthousiaste sterrenkijker.
Laat je betoveren door de functies van de RM Enterprise Telescoop:
Variabele Vergroting voor Gedetailleerde Observaties: Met een indrukwekkend bereik van 25-75X kun je genieten van zowel een breed overzicht van de sterrenhemel als gedetailleerde close-ups van hemellichamen. Perfect voor beginners en ervaren waarnemers.
Compact en Draagbaar voor Kampeeravonturen: Of je nu op een campingtrip bent of in je achtertuin sterren wilt kijken, de telescoop is compact en draagbaar. Neem het gemakkelijk mee en geniet van een onvergetelijke kijkervaring, waar je ook bent.
Compatibiliteit met Bresser Accessoires: Ontworpen om samen te werken met Bresser accessoires, waardoor je jouw telescoopervaring verder kunt aanpassen en verbeteren. Ontdek een wereld van mogelijkheden voor uitbreiding en personalisatie.
Hoogwaardige Optiek voor Scherpe Beelden: De telescoop is uitgerust met hoogwaardige optiek en een 60 mm objectief, wat resulteert in scherpe en heldere beelden van de hemellichamen.
Technische Specificaties:
Vergroting: 25-75X
Diameter Objectief: 60 mm
Type Telescoop: Refractor
Inclusief Statief voor Stabiliteit
Inclusief:
RM Enterprise Telescoop
Statief
Begin je reis door de kosmos met de RM Enterprise Telescoop en ontdek de magie van de sterren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sterrenkijker, deze telescoop zal je verwachtingen overtreffen.
Bestel Nu – Start je sterrenkijkavontuur met de RM Enterprise Telescoop! Voor meer informatie of speciale aanbiedingen, neem contact met ons op.