RP® Telescoop 300x Zoom incl 3 lenzen en Filterset – Sterrenkijker Kinderen / Volwassenen – Verstelbaar Statief – Afstandsbediening, Leerboek en Smartphone Adapter + Poster – Zwart

119,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de Telescoop van Rising Phoenix kun jij het heelal op een manier bestuderen als nooit tevoren. De vergroting van deze telescoop is tot wel 300x waardoor jij verre objecten nauwkeurig kunt bestuderen. Niet alleen de ruimte maar ook de stad en natuur zijn professioneel te bezichtigen door de 70mm lens. De RVS standaard van deze sterrenkijker is volledig in hoogte verstelbaar. Ook wordt deze telescoop geleverd met een bluetooth afstandsbediening waarmee jij jouw mooiste momenten kan fotograferen en op elk moment terug kan kijken! Met ons bijgeleverde leerboek over de constellaties vind je alles binnen een mum van tijd.
Voordelen van onze telescoop ● Zoomfunctie tot 300x vergroting
● Inclusief 3 hoge kwaliteit lenzen (4mm 10mm en 25mm)
● Inclusief Zonnefilter, Maanfilter en 3 kleuren filters
● Inclusief Bluetooth afstandsbediening voor het maken van scherpe foto’s ● Verbluffende beelden door FMC coating en 70 millimeter lens
● Cross Hair scope om eenvoudig objecten te vinden en tracken
● Binnen enkele minuten gemakkelijk in elkaar te zetten
● Inclusief leerboek en poster
● Wordt geleverd met stevige draagtas
● Statief met 360 graden rotatie en 180 graden kijkhoek
● Inclusief Smartphone houder voor het maken van foto’s
Met deze telescoop breng jij verre objecten nauwkeurig in beeld De telescoop wordt geleverd met 3 verschillende lenzen van 4, 10 en 25mm. In combinatie met de 3 barlow en een brandpuntafstand van 400mm zorgt dit ervoor dat je tot wel 300x kan inzoomen. De 3 lenzen zorgen ervoor dat je 6 verschillende zoom mogelijkheden hebt. Zo kun je precies instellen hoeveel zoom jij nodig hebt om zowel dichtbij als veraf alles tot op de details te kunnen bekijken.
Het beste zicht dankzij de complete filterset De telescoop is helemaal compleet met een zonnefilter, een maanfilter en 3 extra kleurenfilters. Hierdoor bescherm je je ogen tegen het felle zonlicht en kun je superscherp de maan bekijken. Ook zul je veel meer contrast en beter zicht hebben als je het heelal bekijkt.
Onze Telescoop heeft een 70mm diameter Het nauwkeurig bestuderen van verre objecten is door de 70mm lens van deze sterrenkijker geen enkel probleem. Door de grote lensopening komt er meer licht binnen dan bij kleinere varianten. Hierdoor worden de beelden beter zichtbaar en scherp.
Telescoop met 3x Barlow lens en omkeerspiegel. Met de 3x Barlow lens kun je de vergroting van de overige 3 lensen nog verdrievoudigen zodat je nog meer details kunt zien. Door de omkeerspiegel staat het beeld altijd rechtop als je door de lens kijkt.
De telescoop wordt geleverd met Poster en een leerboek Op elk moment van de dag / het jaar zijn er andere sterren te zien. In ons leerboek kun je leren hoe je van de ene constellatie naar de andere kunt komen en waar zich de sterrenstelsels bevinden. Zo vind je alle sterrenbeelden binnen no time.
Sterrenkijker met Finderscope Iedereen is enthousiast over de wonderen van het heelal. Deze telescoop beschikt over een finderscope waardoor het nog makkelijker wordt om het heelal te bekijken. Richt het kruisje op een object en zet het statief vast. Bestudeer het object daarna door het oculair en stel scherp door aan de knop te draaien.
Stel de sterrenkijker telescoop volledig naar jouw voorkeuren in Het roestvrijstalen statief van deze telescoop is 360 graden draaibaar en 180 graden kantelbaar zodat jij alles in beeld kan brengen. Het statief is daarnaast volledig op hoogte in te stellen waardoor je altijd comfortabel naar het heelal kan kijken. De onderkant van het statief is puntig vormgegeven waardoor deze in drassige ondergrond kan staan en bestand is tegen elke weersomstandigheid.
Leg jouw mooiste momenten met deze sterrenkijker vast Hoe mooi is het om jouw momenten vast te leggen en op een later moment terug te kijken? Met de telescoop van Rising Phoenix is dit mogelijk! Door de bijgeleverde bluetooth afstandsbediening en smartphone houder kun jij draadloos foto’s maken van hetgeen wat jij door jouw sterrenkijker ziet. Hierdoor beweegt de telescoop niet en maak je de meest scherpe foto’s. Plaats jouw telefoon eenvoudig in de smartphone houder en leg de beelden vast!
Inhoud verpakking telescoop – 1x Telescoop (70mm lens)
– 1x Verstelbaar rvs statief
– 1x Smartphonehouder
– 1x Bluetooth afstandsbediening
– 1x 45 graden omkeerlens
– 1x Opbergtas
– 1x 4mm lens
– 1x 10mm lens
– 1x 25mm lens
– 3x Barlow lens
– 1x Zonnefilter
– 1x Maanfilter
– 3x Kleurenfilter
– 1x finderscope
– 1x Boek Sterren Vinden met poster
– 1x Handleiding
100% Tevredenheidsgarantie Ben je niet helemaal tevreden over de sterrenkijker, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt! Heb je een vraag over de telescoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Met deze telescoop bestudeer jij de astronomie nauwkeuriger dan ooit te voeren dus bestel de sterrenkijker vandaag nog!