Schoolplaat - Vintage kompas en telescoop op wereldkaart - 120x180 cm - Blanke latten
Schoolplaat – Vintage kompas en telescoop op wereldkaart – 120×180 cm – Blanke latten

Schoolplaat – Vintage kompas en telescoop op wereldkaart – 120×180 cm – Blanke latten

91,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een weergave van een vintage kompas en telescoop gepresenteerd op een wereldkaart. De achterkant van deze weergave is wazig in beeld gebracht, zodat de voorgrond duidelijker naar voren komt.
Deze bijzondere poster past goed in de woonkamer of (kinder)slaapkamer!
Productkenmerken ✓ De textielposter is in meer dan 25 formaten verkrijgbaar
✓ 98.9% van de klanten is positief over TextilePosters!
✓ De textielposter is verkrijgbaar met zwarte en blanke houten latten
✓ Wanddecoratie geschikt voor uw: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, hal, keuken en iedere andere kamer in uw huis of bedrijfspand
Over de schoolplaat Textielposter/schoolplaat
De textielposter is dé interieurtrend van het jaar. De schoolplaat is helemaal hip en past in ieder interieur. Je hebt via TextilePosters de keuze uit duizenden verschillende afbeeldingen, waardoor er altijd een geschikte schoolplaat voor jouw kinderkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken is.
De textielposter wordt gedrukt op stevig canvas met aan de boven- en onderkant twee blank houten latten. Aan de latten is een touwtje bevestigd, zodat de schoolplaat eenvoudig opgehangen kan worden. De textielposters van MuchoWow zijn in meer dan 25 verschillende formaten verkrijgbaar. Naast de blank houten latten zijn de textielposters ook verkrijgbaar met zwarte of witte latten.
Uitgebreide collectie
Naast de foto op schoolplaat kunt u elke afbeelding uit onze collectie via bol.com bestellen op canvas, hout, plexiglas, fotobehang, aluminium, posters, in een lijst en op tuinposters. MuchoWow beschikt over een uitgebreide collectie van duizenden prachtige afbeeldingen van duizenden verschillende onderwerpen, variërend van vogels en spreuken tot steden en landschappen. Typ het onderwerp van uw keuze, de gewenste materiaalsoort en eventueel het merk MuchoWow in en de kans is groot dat u vindt wat u zoekt.