SmartImprove Kindertelescoop (20X-30X-40X) – Verstelbare wetenschappelijke astronomische telescoop voor kinderen voor beginners Astronomie Sterrenkijken-met statiefoculairs Kompas Sterrenzoekerlens Kinderspeelgoedset

79,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

20X-30X-40X vergrotingstelescoop met kompas en sterzoekerlens, een geweldige educatieve wetenschappelijke speelgoedset voor studenten van 5 tot 12 jaar oud. Ideaal voor ouders om de liefde voor de astronomie van hun kinderen te introduceren en te versterken.
Functie:
Grote objectieflens, breed gezichtsveld, beter licht, deze telescoop is een uitstekende keuze voor alle liefhebbers van astronomie, cultiveert de interesse van kinderen.
Ergonomisch ontwerp, instelbare scherpstelling, verkorte cilinderspiegel, grotere diameter, handiger om te observeren, gemakkelijker toegankelijk.
Vast statiefontwerp, het gewrichtsdeel kan 360 graden draaien, je kunt draaien waar je maar wilt.
Deze telescoop is ontworpen voor beginners en dankzij het oculair met meerdere vergrotingen kunnen liefhebbers het plezier van astronomie ervaren.
340 graden verticaal roteren, wat handiger is voor kinderen om objecten in verschillende hoeken te observeren.
Focusbuis, volgens het principe van totale reflectie van licht, heeft het prisma een hogere oppervlaktenauwkeurigheid.
Uitgerust met kompas, gemakkelijk om de ruimte en de natuur te observeren.
Warme prompt:
Deze telescoop is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, het is een geweldige astronomische telescoop voor studenten om aan de slag te gaan. De telescoop is voor beginners, wanneer kinderen vakkundig leren werken, kunt u sommige accessoires in professionele kwaliteit veranderen, zodat het een professionele astronomische telescoop kan worden.
Opmerking:
1, Het is een speelgoedtelescoop voor wetenschappelijk onderwijs of hobby, geen professionele astronomische telescoop. 2, Pakket bevat kleine accessoires, niet voor kinderen onder de 3 jaar. 3, kijk niet direct in de zon met deze telescoop.
Specificaties: Pakket:
1* Telescoop met kompas
1* 20X oculair
1* 30X oculair
1* 40X oculair
1* Tafelstatief
1* Sterzoekerlens
1* Geschenkdoos
Inbegrepen:
1 X Astronomische telescoopbuis
3 X Oculairs
1 X Statief
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.