Sterrenkijker - Telescoop - Geschikt Voor Volwassenen / Gevorderden - Inclusief Statief en Draagtas - Waterdicht - Groen
Sterrenkijker – Telescoop – Geschikt Voor Volwassenen / Gevorderden – Inclusief Statief en Draagtas – Waterdicht – Groen

Sterrenkijker – Telescoop – Geschikt Voor Volwassenen / Gevorderden – Inclusief Statief en Draagtas – Waterdicht – Groen

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Geniet van een heldere nacht en observeer planeten waaronder de maan met deze professionele sterrenkijker. Met deze telescoop kijk je door de lens en zie je de maan, Jupiter, Saturnus, sterren ongeacht je ervaring of kennis. Dit maakt dat de sterrenkijker geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Wat je vooraf alleen in je gedachte kon zien wordt nu omgetoverd tot werkelijkheid.
✓ Verstelbaar statief
✓ 70 Millimeter diameter lens
✓ Slimme draagtas
✓ Eenvoudig in te stellen
✓ Perfect cadeau
Verstelbaar statief
Het statief dat gemaakt is van roestvrijstaal is in hoogte van 63 tot maar liefst 138 centimeter verstelbaar. Hierdoor kun je de telescoop zowel zittend als staand gebruiken en is deze geschikt voor zowel kleine als grotere personen. Dankzij het roestvrijstalen ontwerp heeft het statief een sterkere draagvermogen en langere levensduur ten opzichte van andere telescopen. Daarnaast is het statief 360 graden draaibaar en 180 graden verticaal kantelbaar, waardoor objecten moeiteloos in beeld kunnen worden gebracht. Deze stand kan eenvoudig vastgezet en onthouden worden door de schaal die in het statief zit. Hierdoor hoef je nooit een object uit beeld te verliezen en kun je hem altijd terugvinden. De puntige onderkant zorgt ervoor dat het statief makkelijk in drassige omstandigheden in de grond geprikt kan worden.
70 Millimeter diameter lens
De grote diameter lens zorgt voor meer lichtinval dan andere telescopen waardoor de objecten nog helderder in beeld komen. Wat een bijkomend voordeel van deze grote lens is, is dat er een breder gezichtsveld is waarmee de objecten kunnen worden bekeken.
Slimme draagtas
Door de compacte en slim ingerichte draagtas is het reizen met deze telescoop geen enkel probleem. Daarnaast is er een slim accessoires tasje, waardoor alles op zijn plek blijft en je nooit onderdelen kwijt hoeft te raken.
Eenvoudig in te stellen
De telescoop kan snel worden opgezet zonder extra hulpmiddelen, de telescoop is ontworpen zodat ook beginners eenvoudig uit de voeten kunnen met het apparaat. Verder is de telescoop ontworpen met een schroef die gemakkelijk kan worden versteld.
Perfect cadeau
De telescoop kan worden gebruikt om de maan en andere planeten te observeren, maar is ook geschikt voor het bekijken van dieren in het wild bij daglicht. Het is een ideaal cadeau voor kinderen of beginnende astronomen.
Wat zit er in de doos?
✓ 1 x Telescoop
✓ 1 x Statief
✓ 1 x Draagtas
Bestel vandaag nog en geniet op korte termijn al van het verbreden van jouw horizon!