SVBony – 8.2″ – Zwaluwstaart – Montageplaat Telescoop – 210mm – Geschikt voor OTA – Equatoriaal Statief – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

69,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een metalen montageplaat met een UNC 1/4-20 gat om je telescoop of spotting scope op een statiefkop met een dovetail montage te monteren? Zoek niet verder dan deze precisie-gefabriceerde metalen montageplaat. De dovetail plaat biedt een platform voor het koppelen van optische telescoopbuizen aan equatoriale montage, waardoor het een essentieel accessoire is voor het maken van prachtige foto’s van sterrensporen met je EQ-montage en een point-and-shoot SLR of DSLR camera. Deze montageplaat is vervaardigd uit een volledig metalen legering en behandeld met een volledige oppervlakte-oxidatie, waardoor het zowel delicaat aanvoelt als duurzaam is. Met een bodembreedte van 43,5 mm en een lengte van 210 mm kan je instrument eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd zonder gereedschap.
Functies
UNC 1/4-20 gat
Dovetail montage
Metalen legering
Oppervlakte-oxidatie behandeling
Eenvoudige installatie
Verhoogde stabiliteit
Door uw telescoop of spotting scope te bevestigen aan een metalen montageplaat met zwaluwstaartbevestiging, kunt u ervoor zorgen dat uw apparatuur stevig op zijn plaats blijft op uw statief of equatoriale montage. Dit kan trillingen helpen verminderen en het gemakkelijker maken om scherpe, heldere foto’s te maken.
Verbeterde uitlijning
Het gebruik van een zwaluwstaartbevestiging zorgt voor een nauwkeurige uitlijning van uw apparatuur, wat essentieel is voor astrofotografie. Dit kan helpen de hoeveelheid tijd te verminderen die u besteedt aan het aanpassen van uw opstelling en het gemakkelijker maken om gedetailleerde beelden vast te leggen.
Veelzijdigheid
Een metalen montageplaat met een zwaluwstaartbevestiging kan worden gebruikt met een breed scala aan telescopen en telescopen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor elke astrofotograaf of waarnemer.
Eenvoudige installatie
Met een bodembreedte van 43,5 mm en een lengte van 210 mm kan de metalen montageplaat eenvoudig zonder gereedschap worden geïnstalleerd en verwijderd. Dit maakt het een handig accessoire voor astronomen die hun apparatuur snel willen opzetten en afbreken.
Langdurige duurzaamheid
De volledig metalen constructie en de volledige oxidatiebehandeling zorgen ervoor dat de metalen montageplaat zowel duurzaam als slijtvast is. Dit kan helpen de levensduur van uw apparatuur te verlengen en u jarenlang gebruik te bezorgen.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony zwart 210mm zwaluwstaart montageplaat
2x M4 Schroeven
Specificaties
Afmetingen Dovetail Plaat: 43.5 mm (onderbreedte) * 210 mm (lengte)
Tripod Compatibiliteit: UNC 1/4-20 Standaard Fotografisch Statief
Kleur: Zwart
Netto Gewicht: 181.3 g / 6.39 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden