SVBony – Barlow Lens – 0.5X Metaal – 1.25″ Apochromatische Barlow Lens – Geschikt voor Telescoop Oculairs – Telescoop Accessoires – Oculairs

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je sterrenkijkervaring verbeteren? Kijk dan niet verder dan de Svbony 0.5x Barlow-lens! Deze hoogwaardige brandpuntsafstandverminderaar past op 1,25 inch (31,7 mm) oculairs en houdt de oogafstand constant voor comfortabel kijken. Gemaakt van zuiver glas met een apochromatische lens en een meerlaagse HD groene film, levert deze Barlow-lens heldere en vervormingsvrije beelden op. Of je nu een fervent visuele waarnemer of CCD-imager bent, deze brandpuntsafstandverminderaar is een onmisbare accessoire. Gebouwd met geanodiseerd aluminium is de Svbony Barlow-lens niet alleen stevig maar ook duurzaam, waardoor het een geweldige investering is voor je sterrenkijkapparatuur. Bovendien heeft het zowel mannelijke als vrouwelijke draden, waardoor het gemakkelijk is om filters aan te passen voor je gewenste beeld.
Functies
Comfortabele oogafstand
Pure glazen apochromatische lens
Multi-layer HD groene film
Anodized aluminum constructie
Mannelijke en vrouwelijke draden voor filters
Vergroot gezichtsveld
De focale verkleiner van de Svbony 0,5x Barlow zorgt voor een breder gezichtsveld, waardoor het gemakkelijker wordt om objecten te lokaliseren en meer van de nachtelijke hemel te observeren. Dit is vooral handig voor deepsky-objecten zoals sterrenstelsels en nevels.
Heldere en vervormingsvrije beelden
Het gebruik van een apochromatische lens van zuiver glas en meerlaagse HD-groene film in de Svbony 0,5x Barlow helpt chromatische aberratie te verminderen en heldere, scherpe beelden zonder vervorming te produceren.
Veelzijdige compatibiliteit
Deze Barlow past op 1,25 inch 31,7 mm oculairs, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan telescopen en oculairs. Bovendien maakt de opname van een binnendraad aan de achterkant de bevestiging van filters mogelijk.
Comfortabele oogafstand
De Svbony 0,5x Barlow houdt de oogafstand van uw oculairs constant, waardoor hij comfortabel te gebruiken is voor langere observatiesessies. Dit is vooral belangrijk voor waarnemers die een bril dragen, omdat de positie van het oculair hierdoor gemakkelijk kan worden aangepast.
Ideaal voor zowel visuele als beeldvorming
De focale verkleiner op deze Barlow is niet alleen geweldig voor visuele waarneming, maar ook onmisbaar bij CCD-beeldvorming. Het helpt de brandpuntsafstand van uw telescoop te verkleinen, waardoor het gemakkelijker wordt om bredere veldbeelden vast te leggen met uw camera.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony Barlow-lens
Specificaties
Focale reducer: 0.5x
Diameter: 1.25 inch / 31.7 mm
Draadinterface: M28.5×0.6 schroefdraad aan beide uiteinden van de huls
Materiaal: Volledig metalen behuizing van aluminiumlegering
Lensmateriaal: Puur optische lens
Kleur: Zwart
Gewicht: 24 gram
Hoogte: 20 mm
Inbegrepen in de verpakking: 1 x Svbony 0.5x Barlow Lens
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.