SVBony – Barlow-lens – 2x – 1.25 inch – Meerdere lagen- Breedband Groene Folie – Verdubbelt de Vergroting Telescopisch – Accessoires – M42 Schroefdraad – Geschikt voor Telescoop Oculair – Telescoop Accessoires – Barlow Lenzen

79,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wilt u uw sterrenkijkervaring verbeteren met uw telescoop? Overweeg om een Barlow-lens 2x toe te voegen aan je arsenaal aan accessoires. Het verdubbelt niet alleen effectief de vergroting van elk oculair, maar het voegt ook flexibiliteit toe aan de telescooplens. Met een Barlow-lens kun je nauwkeuriger de schaduwen zien die op de krassen van de maan worden geworpen. Maar niet alle Barlow-lenzen zijn gelijk gemaakt. Dit specifieke model is voorzien van een multi-coated groene breedbandfilm, die zorgt voor een uitstekende transmissie en meer contrast. De interne behuizing is ook speciaal ontworpen om ongewenste reflecties te elimineren, wat resulteert in een helder en scherp beeld.
Functies
Vergroting
Detailweergave
Contrastverbetering
Compact formaat
Universele M42-schroefdraad
Verhoogde vergroting
De Barlow-lens 2x verdubbelt effectief de vergroting van elk oculair, zodat u objecten duidelijker en gedetailleerder kunt zien. Dit is vooral handig voor het observeren van kleine of verre objecten zoals planeten en manen.
Verbeterde beeldkwaliteit
De multi-coated groene breedbandfilm die in deze Barlow-lens wordt gebruikt, zorgt voor een uitstekende transmissie en helpt ongewenste reflecties te elimineren, wat resulteert in een helderder en scherper beeld. De interne behuizing is ook ontworpen om reflecties te verminderen en het contrast te vergroten, waardoor de beeldkwaliteit verder wordt verbeterd.
Compact ontwerp
De Barlow-lens 2x is slechts 8 cm lang, waardoor hij kleiner en compacter is dan standaard Barlow-lenzen. Dit maakt het gemakkelijker om in uw accessoirekoffer op te bergen en onderweg mee te nemen.
Kostenbesparend
De Barlow-lens 2x is een kosteneffectieve manier om de vergroting van uw telescoop te vergroten. Het kan de vergroting van uw bestaande oculairs effectief verdubbelen, waardoor u geld bespaart in vergelijking met de aanschaf van extra sterk vergrotende oculairs.
Eenvoudig te gebruiken
De Barlow-lens 2x is eenvoudig te gebruiken en vereist geen extra gereedschap of aanpassingen. Plaats gewoon de lens tussen uw telescoop en oculair en u bent klaar om te observeren bij hogere vergrotingen. Dit maakt het een geweldige optie voor zowel beginners als ervaren astronomen.
Verpakkingsinhoud
1 x Barlow-lens
2 x Stofkappen
Specificaties
Barrel grootte: 1.25″ (31.7 mm)
Lenscoating: Twee-element lenzen en volledig gecoate lenzen
Vergrotingsfactor: 2X
Materiaal: Metaal + optisch glas
Kleur: Zilver en zwart
Gewicht: 76 g / 2.68 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden