SVBony – MK105 – Maksutov Cassegrain – Telescoop – 105 mm – F13 99% – Reflectie Diëlektrische Coating – Dubbele Zwaluwstaart – Montagevoet – Geschikt voor oculair – Diëlektrische Spiegel – Zoekerbereik voor Planet Visual – Catadioptrisch

899,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een uitstekende telescoop om de schoonheid van de nachtelijke hemel te observeren? Zoek niet verder dan de hoogwaardige MK105 Maksutov Cassegrain-telescoop! Met zijn grote diafragma van 105 mm en lange brandpuntsafstand van 1360 mm is deze telescoop ontworpen om uitzonderlijke lichtverzameling te bieden en verbluffende details van planeten en andere hemellichamen te onthullen. Een van de belangrijkste kenmerken van de MK105 zijn de dielectric coatings en de secundaire spiegel met hoge reflectiviteit. Met een reflectiviteit van 99% maximaliseert deze telescoop de lichtdoorlaatbaarheid om kristalheldere beelden te leveren die u zullen verbazen.
Functies
Groot diafragma van 105 mm
Lange brandpuntsafstand van 1360 mm
Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren
Wordt geleverd met een zoeker voor gemakkelijke objectlocatie
Kan worden gebruikt met de meeste statieven en equatoriale voetsteunen
Superieure beeldkwaliteit
Met een grote opening van 105 mm en een lange brandpuntsafstand van 1360 mm biedt deze telescoop uitstekende lichtopbrengst en levert scherpe, heldere beelden van de planeten. De nauwkeurige kalibratie en het gebruik van een convex meniscuslens voor de frontcorrectieplaat zorgt voor een kleinere secundaire spiegel die obstructie beperkt en het contrast vergroot.
Hoge reflectiviteit
De secundaire spiegel van deze telescoop is voorzien van een dielectric coating die 99% reflectiviteit levert. Dit maximaliseert de lichtdoorlaatbaarheid en zorgt ervoor dat u de helderste, meest gedetailleerde beelden krijgt.
Draagbaar en gemakkelijk te gebruiken
De telescoop is ontworpen om draagbaar en gemakkelijk te transporteren te zijn. De stevige aluminium constructie maakt het duurzaam en lichtgewicht, en het kan bijna overal worden gemonteerd met behulp van de 160mm dovetail-montagerail die op de meeste statieven en equatoriale basismontages past.
Nauwkeurige en heldere beelden
De kegelvormige uitdovingstube elimineert storend strooilicht en biedt helderheid, wat resulteert in nauwkeurige beelden helemaal tot aan de rand van het gezichtsveld. De telescoop wordt ook geleverd met een zoeker die een breed gezichtsveld biedt, waardoor het gemakkelijk is om de objecten te vinden die u wilt observeren.
Veelzijdig
De hoogwaardige 105mm Maksutov Cassegrain-telescoop is een veelzijdig instrument dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan observaties. Of u nu geïnteresseerd bent in het observeren van planeten, deep-sky objecten of terrestrische doelen, deze telescoop is een uitstekende keuze die keer op keer verbluffende beelden levert.
Verpakkingsinhoud
MK105 Maksutov Cassegrain Telescoop
Dubbele Dovetail Montagebasis
Oculair
Dielectrische Spiegel Zoeker
Specificaties
Merk: Svbony
Oculairlens beschrijving: Super Plossl
Diameter objectieflens: 105 millimeter
Beschrijving telescoopmontage: Equatoriale montage
Productafmetingen: 43,6D x 24,5B x 21,7H centimeter
Artikelgewicht: 4635 gram
Beschrijving lenscoating: Meerlaags
Brandpuntsafstand beschrijving: 1360 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden