SVBony – Multifunctioneel – Gidsster – Zwaluwstaart Montageplaat – Handgreepbeugel – Geschikt voor astronomische telescoop – (Zilver) – Accessoires – Telescoop Accessoires – Geleiders

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je sterrenkijken naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder dan deze hoogwaardige zwaluwstaart montageplaten! Deze platen zijn ontworpen om optische telescoopbuizen veilig te verbinden met equatoriale bevestigingen en zijn compatibel met een reeks accessoires, waaronder zoekers, zoekerankeroren en equatoriale instrumenten. Deze platen zijn gemaakt van lichtgewicht maar ongelooflijk sterke aluminiumlegeringen en hebben een gladde geanodiseerde oppervlaktebehandeling die jarenlang corrosiebestendig en slijtvast is. De 210 mm dubbele zwaluwstaartvormige verticale schuifrail zorgt ervoor dat uw apparatuur altijd precies daar is waar u het nodig heeft, terwijl u met de 1/4 standaard schroefdraad en schroefdraadgaten eenvoudig extra accessoires kunt aansluiten of van statief kunt wisselen naar andere use cases.
Functies
Stevige stabilisatie
Nauwkeurige positionering
Flexibele compatibiliteit
Robuuste duurzaamheid
Gemakkelijke installatie
Veelzijdige compatibiliteit
Zwaluwstaartmontageplaten zijn compatibel met een breed scala aan optische telescoopbuizen en equatoriale bevestigingen. Dit maakt het eenvoudig om verschillende componenten en accessoires aan te sluiten om een op maat gemaakte opstelling voor uw specifieke behoeften te creëren.
Lichtgewicht en sterk
Het gebruik van volledig metalen aluminiumlegeringen zorgt ervoor dat de montageplaat zowel licht als duurzaam is. Dit maakt het gemakkelijk te hanteren en te vervoeren en biedt tegelijkertijd een sterke ondersteuningsstructuur voor uw apparatuur.
Corrosie- en slijtvast
De oppervlaktebehandeling van geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat de montageplaat bestand is tegen corrosie en slijtage. Dit betekent dat het jarenlang betrouwbaar zal blijven presteren, zelfs onder zware omgevingsomstandigheden.
Nauwkeurige positionering
De dubbele zwaluwstaartvormige verticale schuifrail langs de lengte van de plaat zorgt voor een nauwkeurige positionering van uw montagemateriaal. Dit zorgt ervoor dat uw telescoop of andere apparatuur precies is waar u deze nodig heeft voor optimale prestaties.
Eenvoudig te installeren en te gebruiken
Het installatieproces is eenvoudig en vereist alleen basisgereedschap. Eenmaal geïnstalleerd, is de plaat gemakkelijk te gebruiken en kan hij snel worden omgeschakeld van een statief naar andere gebruiksscenario’s door toevoeging van accessoires met schroefdraad.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony multifunctionele gids ster zwaluwstaart montageplaat
Specificaties
Merk: SVBony
Lengte optische buis: 210 millimeter
Diameter objectieflens: 42 millimeter
Gewicht van het item: 219 gram
Brandpuntsafstand: 210 maanden
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden