SVBony – Oculair Telescoop – 60 graden – Groothoek – 12mm Oculair – 1.25 inch – SWA – Oculair -Observatietelescoop – Accessoires -Telescoop Accessoires – Oculairs

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een hoogwaardige, groothoek optische telescoop die uitzonderlijke helderheid biedt en een uitgestrekt gezichtsveld heeft? Kijk niet verder dan de Svbony SV113. Met een gezichtsveld van 60 graden kun je met deze telescoop snel en gemakkelijk waarneming doelen vinden, terwijl de 12mm brandpuntsafstand perfect is voor het observeren van details van planeten en sterrenstelsels. Wat de Svbony SV113 onderscheidt van andere telescopen, is de asferische lens, die aberraties corrigeert en een meer open en realistisch beeld levert. De FMC-film zorgt er ook voor dat beelden scherp en goed gecorrigeerd zijn voor kleur en contrast. En met de zwart gemaakte lensranden en een interne gezwarte aluminium 1,25-inch oculair, kun je er zeker van zijn dat je een helder, scherp beeld krijgt zonder interne reflecties.
Functies
Groothoek gezichtsveld van 60 graden
Asferische lens voor correctie van aberraties
FMC-film voor scherpe beelden en goede kleurcorrectie
Interne gezwarte aluminium 1,25-inch oculair om interne reflecties te voorkomen
16mm oogafstand voor comfortabel kijken, vooral bij brildragers
Verbeterde kijkervaring
De asferische lens corrigeert aberraties, zodat u nauwkeurigere en reëlere beelden kunt zien met een breder en helderder gezichtsveld. Dit verbetert de algehele kijkervaring en maakt het leuker.
Verbeterde oogafstand
De oogafstand van 16 mm van het SV113-oculair zorgt voor comfortabel kijken zonder dat u uw bril hoeft af te zetten. Dit is vooral belangrijk voor mensen die een bril dragen, omdat het zorgt voor een helder en onbelemmerd zicht op de nachtelijke hemel.
Anti-reflectieontwerp
De zwart vervaardigde lensranden en het interne zwart gemaakte aluminium 1,25-inch oculair voorkomen interne reflecties, wat resulteert in scherpere en helderdere beelden met verbeterd contrast.
Eenvoudig op te bergen en te vervoeren
Het SV113-oculair wordt geleverd met twee rubberen hoezen die het oculair beschermen tegen beschadiging en het gemakkelijk dragen en opbergen. Dit zorgt ervoor dat uw oculair in goede staat blijft en altijd klaar is voor uw volgende sterrenkijksessie.
Duurzame bouwkwaliteit
Het SV113-oculair is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam is en bestand is tegen de ontberingen van regelmatig gebruik. Dit maakt het een betrouwbare en duurzame aanvulling op uw sterrenkijkapparatuur.
Verpakkingsinhoud
1X Svbony 12mm asferisch oculair
Specificatie
Merk: Svbony
Brandpuntsafstand: 12 mm
Barrel Formaat: 1.25″ (31.7 mm)
Schijnbaar Gezichtsveld: 60°
Filterdraad Standaard: 1.25″ Filterdraad (M28.5 x 0.6)
Coatings: Volledig Multi-Coated
Lens Elementen: 4
Rubberen Oogschelp: Ja
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden