SVBony – Plossl Oculair Set – 1.25 inch – Barlow – 2 x Oculair – 6.3mm – 32mm – 40mm – Telescopische Plossl Oculair – Barlow Set – Telescopische accessoires – Accessoires – Telescoop Accessoires – Oculairs

244,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar de perfecte set oculairs en een Barlow lens om je astronomie-ervaring te verbeteren? Zoek niet verder dan de Plossl oculair Barlow set, met een Plossl oculair set en een Barlow 2x lens. Met slechts 3,5 cm is deze set geschikt voor gebruik met een 1,25 inch telescoop en filter. De Plossl oculair set bevat 6,3 mm, 32 mm en 40 mm oculairs, waardoor het perfect is voor het observeren van middelgrote maansterren en een groot aantal wazige nevels en diepe hemelobjecten. Met een Barlow 2x lens kunt u uw brandpuntsafstand verdubbelen om een hoge vergroting van afbeeldingen te bereiken. Dus als je je astronomie-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan de Plossl oculair Barlow set – de perfecte combinatie van oculairs en Barlow lens voor elke sterrenkijker.
Functies
Plossl oculair set met 6.3mm, 32mm en 40mm oculairs
Barlow 2x lens met M42 x 0.75mm draad
Geschikt voor 1.25 inch telescopen en filters
4-element Plossl-ontwerp voor heldere, contrastrijke beelden
Comfortabele, zachte rubberen oogbescherming met bajonethouder
Veelzijdigheid
De Plossl-oculairset en de Plossl-oculairset bieden een scala aan oculairopties, waarmee u een verscheidenheid aan hemellichamen kunt observeren. Met oculairs van 6,3 mm tot 40 mm kunt u de juiste vergroting voor uw doel kiezen.
Hoogwaardige optiek
Zowel de Plossl-oculaire barlowset als de Plossl-oculairset zijn voorzien van volledig multi-coated puur optisch glas en een Plossl-ontwerp met 4 elementen, dat een helder en contrastrijk beeld kan bieden zonder chromatische aberratie.
Verhoogde vergroting
De Barlow 2x kan uw brandpuntsafstand verdubbelen, zodat u een oculair met lagere vergroting kunt gebruiken voor weergave met hogere vergroting. Dit kan vooral handig zijn voor het observeren van details op de maan of planeten.
Comfort
Beide sets zijn voorzien van comfortabele, zachte rubberen oogbescherming en een bajonethouder, waardoor het gemakkelijker en comfortabeler is om de oculairs langdurig te gebruiken. De Plossl oculairset is ook ontworpen met brildragers in gedachten, wat extra comfort biedt.
Compatibiliteit
Deze sets zijn geschikt voor 1,25 inch telescopen en filters, waardoor ze een veelzijdige en compatibele keuze zijn voor veel liefhebbers van astronomie. Daarnaast kan de Barlow 2x worden aangesloten op een camera met een T-ring (niet meegeleverd), zodat je beelden kunt vastleggen met je telescoopopstelling
Verpakkingsinhoud
1x Svbony Plossl oculairset
Specificatie
Oculair brandpuntsafstand: 6.3mm, 32mm, 40mm
Vatgrootte: 1.25″ (31.7mm)
Coating: Volledig multi-gecoat
Materiaal lens: Optische glazen lenzen
Barlow 2x: Met M42X0.75mm
Pakketgrootte: 18cmx10cmx6cm
Verpakking bevat: 1xSvbony 1,25″ 6,3mm plossl oculair, 1xSvbony 1,25″ 32mm plossl oculair, 1xSvbony 1,25″
40mm plossl oculair, 1xSvbony 1,25″ barlow lens 2x
Type oculair: Plossl
Rubberen oculair: Ja (oculair); Nee (barlow)
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden