SVBony – Plossl Oculair Set – 1.25 inch – Barlow – 2 x Oculair – 6.3mm – 32mm – 40mm – Telescopische Plossl – Oculair Barlow Set – Telescopische Accessoires – Telescoop Accessoires – Oculairs

244,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je astronomiehobby naar een hoger niveau tillen? De Plossl oculaire barlowset is het perfecte hulpmiddel voor de klus. Met zijn reeks vergrotingen en hoogwaardige optiek kunt u een grote verscheidenheid aan hemellichamen observeren met verbluffende helderheid en details. En dankzij het comfortabele, gebruiksvriendelijke ontwerp kun je urenlang de kosmos verkennen zonder enig ongemak of inspanning. Dus als u op zoek bent naar een oculairset van topkwaliteit die uw sterrenkijken naar een hoger niveau tilt, dan is de Plossl-oculairbarlowset de perfecte keuze. En omdat hij compatibel is met 1,25 inch telescopen en filters, kun je hem gebruiken met je bestaande apparatuur voor een naadloze upgrade van je astronomieuitrusting.
Functies
Geen chromatische aberratie
Drie verschillende Plossl-oculaire lenzen
2x Barlow-lens voor hogere vergroting
Compatibel met 1,25 inch telescopen en filters
Zachte rubberen oogbescherming
Veelzijdige compatibiliteit
De Plossl oculair Barlow set is geschikt voor 1,25 inch telescopen en filters, waardoor het compatibel is met een breed scala aan apparatuur. Door deze veelzijdigheid kunt u de set eenvoudig aansluiten en gebruiken met uw bestaande telescoop.
Breed scala aan waarnemingen
De Plossl oculairset bevat oculairen van 6,3 mm, 32 mm en 40 mm, waardoor het perfect is voor het observeren van middelgrote maansterren en een groot aantal bewolkte mist en deep sky-doelen. Hierdoor kunt u met gemak genieten van een breed scala aan observaties.
Hoge vergroting
De Barlow 2x kan uw brandpuntsafstand verdubbelen en stelt u in staat een oculair te gebruiken voor een sterke vergroting van beelden. De schroefdraad M42 x 0,75 mm kan Barlow via een T-ring (niet meegeleverd) met de camera verbinden, zodat u verbluffende foto’s van uw waarnemingen kunt maken.
Heldere beelden van hoge kwaliteit
De Plossl oculair Barlow-set is voorzien van volledig multi-coated puur optisch glas en een Plossl-ontwerp met 4 elementen, waardoor er geen chromatische aberratie en een hoog contrastbeeld zijn. De zwarte lensranden zorgen ook voor een helder en scherp beeld, waardoor uw waarnemingen aangenamer worden.
Comfortabel en handig
De Plossl oculair Barlow-set wordt geleverd met comfortabele, zachte rubberen oogbescherming en een bajonethouder, waardoor het gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is voor langere tijd. De set is ook speciaal uitgerust voor brildragers, voor extra gemak en comfort tijdens uw observaties.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony Plossl oculairset 1,25 inch
Specificatie
Oculair brandpuntsafstand: 6.3mm, 32mm, 40mm
Vatgrootte: 1.25″ (31.7mm)
Coating: Volledig multi-gecoat
Materiaal lens: Optische glazen lenzen
Barlow 2x: Met M42X0.75mm
Pakketgrootte: 18cmx10cmx6cm
Verpakking bevat:
1x Svbony 1.25″ 6.3mm Plossl oculair
1x Svbony 1.25″ 32mm Plossl oculair
1x Svbony 1.25″ 40mm Plossl oculair
1x Svbony 1.25″ Barlow lens 2x
Type oculair: Plossl
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden