SVBony – SV112 – Telescopisch – Camera Adapter – 1.25 Inch – Variabele Camera Adapter – Prime Focus Projectie Adapter – Oculaire Fotografie Geschikt voor Canon – Accessoires – Telescoop Accessoires – Oculairs

172,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verhoog uw astrofotografiespel met de SV112 1,25″ telescoopcamera-adapterkit! Of u nu een beginner of een ervaren fotograaf bent, deze kit is ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Met een “Variabele” functie kunt u de lengte van de adapter aanpassen om de vergroting en bereik de perfecte kadrering voor uw opnamen.En met twee beschikbare beeldvormingsmethoden kunt u degene kiezen die het beste bij u past.De SV112 is gemaakt van duurzaam aluminium met een zwart geanodiseerde afwerking en is gebouwd om lang mee te gaan. in beschermende drukring om krassen op uw oculaircilinder te voorkomen. Bovendien maken de lasergegraveerde uitzettingsschaal en de grote machinaal bewerkte grijpring het gemakkelijk te gebruiken, zelfs in de slechtste dauwomstandigheden. Probeer het nu en breng uw astrofotografie naar een hoger niveau!
Functies
Verstelbare lengte
Beschermende drukring
Geschikt voor EOS en Rebel SLR DSLR-camera’s
Laser-gegraveerde expansieschaal
Grote machinaal bewerkte grip ring
Twee beeldvormingsmethoden
De SV112-adapterkit biedt twee beeldvormingsmethoden om aan uw specifieke vereisten te voldoen. U kunt uw camera rechtstreeks op de adapter aansluiten voor beeldvorming met prime focus of een oculair op de adapter bevestigen voor beeldvorming met oculairprojectie. Door deze veelzijdigheid kunt u experimenteren met verschillende beeldvormingstechnieken en de best mogelijke resultaten voor uw astrofotografie behalen
Instelbare vergroting
Met de “variabele” functie van de adapter kunt u de lengte van de adapter aanpassen en de vergroting variëren voor een perfecte kadrering van uw opnamen. Deze functie geeft u meer controle over het beeld dat u vastlegt en de mogelijkheid om naar behoefte in en uit te zoomen.
Duurzame constructie
De SV112-adapter is CNC-gefreesd uit aluminium met een zwart geanodiseerde afwerking, waardoor hij zowel sterk als duurzaam is. Het beschikt ook over een ingebouwde beschermende drukring om te voorkomen dat het uiterlijk van de oculaircilinder wordt bekrast.
Lasergegraveerde uitbreidingsschaal
De adapter heeft een lasergegraveerde uitbreidingsschaal voor opname en herhaalbaarheid, waardoor het gemakkelijk is om dezelfde vergroting en kadrering te reproduceren in toekomstige opnamen. Bovendien zorgt de grote machinaal bewerkte grijpring voor een veilige grip, zelfs in de slechtste dauwomstandigheden.
Levenslange garantie
Svbony biedt levenslange garantie op hun producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering wordt beschermd. Bovendien, als u niet tevreden bent met het product, kunt u het zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen retourneren.
Verpakkingsinhoud
1 x SV112 Variabele oculair projectie adapter
1 x 1,25″ Prime Focus Adapter
1 x 1,25″ Parfocaliserende ring
1 x Canon T-ring adapter
1 x Inbussleutel.
1 x Kunststof spiraalbox.
Specificaties
Merk: SVBony
Model: SV112
Montage: Canon
Materiaal: Aluminium
Compatibele maximale oculairdiameter: 42 mm
Kleur: Zwart
Nettogewicht: 410 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden