SVBony – SV121 – Collimator – 1.25 – Verstelbare Telescoop – Collimator – 7 Light Steps met 2 Inch Collimator – Geschikt voor Newton Telescoop – Accessoires – Telescoopaccessoires – Zoekerscopes

165,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke collimator voor uw 1,25″/2″ reflectortelescoop? Zoek niet verder dan de SV121-collimator met een afneembare 2-inch adapter. Deze collimator is perfect voor het afstellen van de botsing van uw telescoop, en de meegeleverde sleutel maakt het gemakkelijk om de nodige wijzigingen aan te brengen. Met een rode punt van 3 mm biedt de SV121 nog meer precisie, en de hoogwaardige sferische module zorgt voor een gevoeligere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Bovendien garanderen de drievoudig gecementeerde lens en de hoogwaardige solide metalen behuizing langdurig gebruik. En met de meegeleverde CR2032-batterij kunt u er zeker van zijn dat uw collimator is zowel veilig als handig in gebruik Upgrade uw telescoop vandaag nog met de SV121 collimator!
Functies
Verbeterde nauwkeurigheid
Gemakkelijk aan te passen
3mm Rode punt voor precisie
Lange levensduur
Veilig en comfortabel in gebruik
Verstelbare instelling
Deze collimator wordt geleverd met een afneembare 2″ adapter, waardoor de collimator geschikt is voor zowel 1.25″ als 2″ reflectortelescopen. Je kunt de instelling eenvoudig aanpassen met de meegeleverde sleutel als je merkt dat er een aanpassing nodig is.
Afneembare 2″-adapter
De SV121-collimator wordt geleverd met een afneembare 2″-adapter, waardoor hij geschikt is voor zowel 1,25″- als 2″-reflectortelescopen. Dit betekent dat de collimator kan worden gebruikt met een breder scala aan telescopen, waardoor hij veelzijdiger wordt.
Instelbare collimatorinstellingen
De collimatorinstelling van de SV121 kan door de gebruiker worden aangepast met de meegeleverde sleutel, waardoor een grotere precisie bij botsingen mogelijk is. Ook is de aan/uit schakelaar prettiger te bedienen, waardoor hij makkelijker in gebruik is.
Precisie rode punt
De 3 mm rode punt van de SV121-collimator verhoogt de precisie van de botsing en zorgt ervoor dat de telescoop goed is uitgelijnd voor optimaal zicht. De hoogwaardige sferische module maakt de collimator gevoeliger en gebruiksvriendelijker.
Drievoudig gecementeerde collimatorlens
Het materiaal van de collimatorlens is drievoudig gecementeerd, wat belangrijk is voor het verbeteren van de stabiliteit van de rode punt. Dit zorgt ervoor dat de collimator na verloop van tijd nauwkeurige en betrouwbare resultaten levert.
Massief metalen behuizing
De hoogwaardige solide metalen behuizing van de SV121-collimator zorgt voor langdurig gebruik, waardoor het een duurzaam en betrouwbaar hulpmiddel is voor het collimeren van uw telescoop. De meegeleverde CR2032-batterij (minder dan 5 mW uitgangsvermogen) is ook veiliger en comfortabeler in gebruik.
Verpakkingsinhoud
1 x SV121 lasercollimator 1,25”
1 x 2 inch-Adapter
1x Gebruiksaanwijzing
Specificaties
1. Pas het collimatie-oculair aan wanneer het buiten het collimaat is;
2. Geschikt voor 1,25 inch of 2 inch reflector;
3. Inclusief vervangbare lithiumbatterij;
4. Rode stip van 3 mm
5. AAN-UIT-schakelaar
6. Metaalmateriaal
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden