SVBony – SV127 – Oculair Filter Set – 1.25″ – Planetaire Filters Set – 4 Kleurfilters – Geschikt voor Kleurrijke Planetaire – Observatie – Accessoires – Telescoop Accessoires – Filters

84,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wilt u uw kijk- en fotografie-ervaring van Mars, Jupiter, Venus en Saturnus verbeteren? Zoek niet verder dan deze oculairfilterset. Met filters in rood, geel, groen en blauw kunt u oppervlaktedetails benadrukken die vrijwel onzichtbaar zijn zonder filtratie. Het gele filter verhoogt het contrast van maankenmerken, accentueert rode en oranje kenmerken op Saturnus, Jupiter en Mars, en onthult laagcontrast wolkendetail op Venus. Het groene filter versterkt het contrast van blauwe en rode structuren op Jupiter (inclusief de Rode Vlek), benadrukt smeltlijnen rond de poolkappen van Mars en accentueert de wolkengordels van Saturnus. Het blauwe filter verbetert details in de gordels van Jupiter en de Rode Vlek, hoge wolken en poolkappen op Mars, details op het maanoppervlak en kenmerken van Venuswolken. Ten slotte verbetert het roodfilter de details van het oppervlak van Mars in grote telescopen, onthult het de wolkendefinitie op Venus en accentueert het blauwachtige wolkengebieden op Jupiter en Saturnus.
Functies
Detailversterking
Kleurverbetering
Compatibiliteit
Duurzaamheid
Veelzijdigheid
Verbeterde observatie
De set bevat rode, gele, groene en blauwe filters die speciaal zijn ontworpen om kenmerken op Mars, Jupiter, Venus en Saturnus te markeren. Deze filters maken het mogelijk om oppervlaktedetails waar te nemen en te fotograferen die zonder filtratie moeilijk of onmogelijk te zien zijn.
Verbeterd contrast
Het gele filter verhoogt het contrast van maankarakteristieken, terwijl het groene filter het contrast van blauwe en rode structuren op Jupiter verbetert en lijnen rond de poolkappen van Mars laat smelten. Het blauwe filter verbetert de details in de banden van Jupiter en de Rode Vlek, en het rode filter verbetert de details van het oppervlak van Mars in grote telescopen.
Uniforme kleur
Elk filter in de set heeft een andere uniforme kleur en een reflecterende coating die helpt het licht beter te verspreiden in verschillende golflengten. Dit zorgt ervoor dat de kleuren levendig en nauwkeurig zijn wanneer ze door het oculair worden bekeken.
Eenvoudig te installeren
De filters zijn zo ontworpen dat ze op elk oculair van 1,25 inch passen en ze zijn voorzien van groeven waardoor ze gemakkelijk in de oculairlens kunnen worden geschroefd. Dit betekent dat ze snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd zonder dat er extra gereedschap nodig is.
Handig opbergen
De set wordt geleverd met stevige plastic koffers die handig zijn om de filters mee te nemen en op te bergen. Dit zorgt ervoor dat ze beschermd en georganiseerd blijven wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken zijn wanneer je ze nodig hebt.
Verpakkingsinhoud
SVBony 1.25″ NO.15 geel filter
SVBony 1.25″ NO.25 rood filter
SVBony 1.25″ NO.58 groen filter
SVBony 1.25″ NO.80A blauwfilter
4 STUKS Stevige Plastic Case
Specificaties
Merk: SVBony
Materiaal: Plastic
Coating: Multi-coating
Waterbestendigheidsniveau: Niet waterbestendig
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden