SVBony – SV149 – Adapter voor lensbevestiging – M42 – Camera Lens – 1.25″ Oculair Adapter – Geschikt voor Nikon – AF Camera’s – Geschikt voor Fotografiebegeleiding – Accessoires – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je op zoek naar een manier om je astrofotografie-ervaring te verbeteren? Dan is de SV149 lensadapter precies wat je nodig hebt! Met deze veelzijdige tool kun je jouw camera lens aansluiten op een telescoop-oculair, waardoor je een krachtige telescoop creëert om adembenemende beelden van de kosmos vast te leggen. Met de instelbare focus en compatibiliteit met elk 1,25 inch telescoopoculair biedt de SV149 eindeloze mogelijkheden om afbeeldingen van hemellichamen vast te leggen. En dankzij de nauwkeurige kleurweergave komen je beelden volledig tot hun recht en wordt de schoonheid van de nachtelijke hemel echt vastgelegd.
Functies
Compatibiliteit met elk 1,25 inch telescoopoculair
Verstelbare focus
Mogelijkheid tot het produceren van verschillende vergrotingen
All-metalen duurzame constructie
Messing ringinterface om krassen te voorkomen
Veelzijdig gebruik
Met de SV149 cameralensadapter kunt u uw cameralens aansluiten op een telescoopoculair, waardoor uw lens effectief verandert in een telescoop voor fotografie of begeleiding. Bovendien kan de adapter in drie delen worden verdeeld en afzonderlijk worden gebruikt voor extra flexibiliteit.
Duurzame constructie
De SV149-cameralensadapter is gemaakt van volledig metalen materialen, waardoor hij duurzaam en duurzaam is. De koperen ring op de oculairinterface helpt voorkomen dat de adapter eraf valt en krassen veroorzaakt, zodat deze na verloop van tijd in uitstekende staat blijft.
Meerdere vergrotingsopties
Door de cameralens te combineren met verschillende telescoopoculairs, maakt de SV149-adapter meerdere vergrotingsopties mogelijk. Dit betekent dat u een reeks vergrotingen voor uw foto’s kunt bereiken of de adapter als geleiding kunt gebruiken.
Verbeterde beeldkwaliteit
Door de cameralens met behulp van de SV149-adapter op een telescoopoculair aan te sluiten, kunt u profiteren van de ware kleur van de cameralens. Dit resulteert in een verbeterde beeldkwaliteit en een nauwkeurigere kleurweergave.
Instelbare focus
De SV149-adapter maakt instelbare focus mogelijk, wat betekent dat u de brandpuntsafstand kunt instellen en naar behoefte kunt aanpassen. De drukplaat zorgt ervoor dat de brandpuntsafstand tijdens gebruik op zijn plaats blijft, wat resulteert in scherpere en nauwkeurigere beelden.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV149 lensbevestigingsadapter
Specificaties
Model: SV149
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminiumlegering
Lens type: Compatibel met Nikon AF-bevestiging
Afmetingen: 65x49x65mm
Nettogewicht: 137g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden