SVBony – SV163 – C Montering- Adapter Telescoop – 2 Inch – Telescopische Oculair Adapter – Aluminium – Telescopische Ring Adapter – Geschikt voor Astrofotografie – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ooek naar een betrouwbare en hoogwaardige C-mount adapter voor uw videocamera en telescoop? Zoek niet verder dan de C-mount adapter van de SV163 telescoop. Deze adapter is gemaakt van stevig en lichtgewicht materiaal van een aluminiumlegering en is ontworpen voor astrofotografie met een focus op uw telescoop. Aan de ene kant heeft de adapter een standaard 2″ loop die past op elke 2″ telescopische focusmachine of andere accessoires. Aan de andere kant heeft het een standaard met C-bevestiging die compatibel is met alle “C”-videocamera’s, inclusief ZWO-compatibele CCD-camera’s. Daarnaast heeft de adapter ook een schroefdraad voor standaard 2 inch filters, waardoor je een astrofilter kunt gebruiken voor een betere beeldervaring.p z
Functies
Verbeterde beeldkwaliteit
Gemakkelijk te gebruiken
Compatibiliteit met verschillende apparaten
Duurzaam materiaal
Geavanceerde hardcoating-technologie
Compatibel met videocamera’s
De SV163-adapter is speciaal ontworpen voor astrofotografie en kan uw videocamera met een C-schroefdraad op uw telescoop bevestigen. Dit maakt het een geweldig hulpmiddel voor het maken van afbeeldingen en video’s van hemellichamen met uw bestaande apparatuur.
Past op standaard 2″ telescopen
De standaard 2″ cilinder aan één kant van de adapter past op de meeste 2″ telescopische focusmachines en andere accessoires, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor uw astrofotografie-opstelling.
Compatibel met “C”-videocamera’s
De andere kant van de adapter is voorzien van een C-bevestiging die compatibel is met alle “C”-videocamera’s, inclusief ZWO-compatibele CCD-camera’s. Hierdoor kunt u een groot aantal verschillende camera’s gebruiken om foto’s en video’s van de nachtelijke hemel vast te leggen.
Compatibel met astofilters
De adapter bevat een schroefdraad voor standaard 2 inch-filters, zodat u een astrofilter kunt gebruiken voor een betere beeldervaring. Dit kan helpen om de kwaliteit van uw astrofotografie te verbeteren en het gemakkelijker te maken om heldere beelden van hemellichamen vast te leggen.
Duurzaam en licht
De SV163-adapter is gemaakt van aluminiumlegering, dat zowel stevig als licht is. Dit zorgt ervoor dat de adapter niet snel vervormt en bestand is tegen regelmatig gebruik, terwijl het ook gemakkelijk te transporteren en te gebruiken in het veld is. De geavanceerde harde coatingtechnologie die op het oppervlak wordt gebruikt, helpt het ook te beschermen tegen slijtage.
Verpakkingsinhoud
1x 2-inch naar C-montagebuisadapter
Specificaties
Aan één zijde: Standaard 2-inch vatting (geschikt voor 2-inch telescoopfocusser of andere accessoires)
Aan de andere zijde: C-Mount stand voor alle “C” fotografie- en filmcamera’s (diameter van 1 inch met 32 draden per inch)
Merk: Svbony
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminiumlegering
Nettogewicht: 29 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden