SVBony – SV163 – C Montering Adapter Telescoop – 2 Inch – Telescopische Oculair Adapter – Aluminium – Telescopische Ring Adapter – Geschikt voor Astrofotografie – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je je astrofotografie naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder dan de C-mount adapter van de SV163 telescoop! Deze adapter is ontworpen met het hoofdfocus van de telescoop in gedachten en stelt u in staat uw videocamera met een C-schroefdraad aan uw telescoop te bevestigen, waardoor er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor uw fotografie opengaat. De ene kant van de adapter is voorzien van een standaard 2″ vat, waardoor deze gemakkelijk past op elke 2″ telescopische focusmachine of andere accessoires. De andere kant is voorzien van een C-mount stand, die compatibel is met alle “C”-videocamera’s, zoals ZWO-compatibele CCD-camera’s. Dit betekent dat u uw camera eenvoudig aan uw telescoop kunt bevestigen en verbluffende beelden van de nachtelijke hemel kunt vastleggen.
Functies
Compatibiliteit
Veelzijdigheid
Filtermogelijkheden
Duurzaamheid
Lichtgewicht
Eenvoudige videocamerabevestiging
Met de SV163 C-mount adapter kunt u uw videocamera eenvoudig met een C-schroefdraad aan uw telescoop bevestigen, waardoor deze perfect is voor astrofotografie. Dit betekent dat u met uw telescoop en camera eenvoudig hoogwaardige beelden van de nachtelijke hemel kunt vastleggen.
Dual-Side Compatibiliteit
De adapter is aan de ene kant voorzien van een standaard 2″ vat dat geschikt is voor 2″ telescopische focusmachines of andere accessoires, en een C-mount standaard voor alle “C” videocamera’s aan de andere kant. Deze dubbelzijdige compatibiliteit maakt het een veelzijdige tool die met een reeks apparaten kan worden gebruikt.
Compatibiliteit met filterdraad
De adapter heeft ook een schroefdraad voor standaard 2-inch filters, waardoor u een astrofilter kunt gebruiken voor een betere beeldervaring. Dit betekent dat u uw astrofotografie eenvoudig kunt verbeteren met behulp van filters.
Stevig en lichtgewicht materiaal
De adapter is gemaakt van een aluminiumlegering, waardoor hij zowel stevig als licht is. Dit betekent dat u hem eenvoudig aan uw telescoop kunt bevestigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te veel gewicht of schade aan uw apparatuur. Bovendien zorgt de geavanceerde harde coatingtechnologie ervoor dat het gehele oppervlak zwart geslepen is.
Verbeterde beeldkwaliteit
Door uw videocamera aan uw telescoop te bevestigen met behulp van de SV163 C-mount adapter, kunt u de algehele beeldkwaliteit van uw astrofotografie verbeteren. Dit betekent dat u duidelijkere, meer gedetailleerde beelden van de nachtelijke hemel kunt vastleggen, zodat u de wonderen van de ruimte in meer detail kunt zien en verkennen.
Verpakkingsinhoud
1x 2-inch naar C-montagebuisadapter
Specificaties
Aan één zijde: Standaard 2-inch vatting (geschikt voor 2-inch telescoopfocusser of andere accessoires)
Aan de andere zijde: C-Mount stand voor alle “C” fotografie- en filmcamera’s (diameter van 1 inch met 32 draden per inch)
Merk: Svbony
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminiumlegering
Nettogewicht: 29 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden