SVBony – SV182 – Zoeker voor Telescoop – Zoekerscope – 6×30 – Geluidsbeeld – Optische Rechte Hoek – FMC – 2 Element Achromatic – Enkel Dradenkruis – Oorastronomie – Accessoires – Zoekers

172,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u op zoek naar een krachtige en nauwkeurige richtkijker voor uw astronomische telescoop? Zoek niet verder dan de SV182 6×30 zoekerskijker! Met zijn lens van 30 mm diameter en correcte beeld optische rechte hoek, kunt u gemakkelijk overal in de lucht richten terwijl u geniet van een daggeoriënteerd zicht door de zoeker. Maar wat de SV182 onderscheidt van andere richtkijkers is zijn achromatische 2 elementen FMC glas optica object lens. Deze geavanceerde lens technologie brengt u heldere en scherpe HD-beelden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om met precisie en helderheid de sterrenhemel te verkennen.
Functies
30mm Diameter lens
Correct image optical right angle
Achromatische 2 elementen FMC glas optica object lens
Instelbare focus met veerbelaste X-Y
Zoekersbeugel geschikt voor de meeste telescopen
Verbeterde nauwkeurigheid en precisie
Met een krachtige 6x-doelkijker en instelbare focus met veerbelaste X-Y, biedt de SV182 6×30-zoekerkijker een duidelijk en nauwkeurig beeld van hemellichamen, waardoor het gemakkelijker wordt om doelen te lokaliseren en scherp te stellen, en de nauwkeurigheid van jouw observaties.
Hoogwaardige optiek voor heldere beelden
De achromatische 2-elementen FMC-objectlens van glasoptiek biedt heldere en high-definition beelden van de nachtelijke hemel, waardoor uw kijkervaring wordt verbeterd en u de schoonheid van het universum kunt waarderen.
Veelzijdig en aanpasbaar
De zoekerbeugel is geschikt voor de meeste astronomische telescopen, waardoor het een veelzijdig en aanpasbaar hulpmiddel is dat in verschillende omgevingen kan worden gebruikt.
Handig en gebruiksvriendelijk
De juiste optische beeldhoek zorgt voor een daggericht beeld door de zoeker, waardoor het gemakkelijker wordt om uw telescoop uit te lijnen met het object dat u wilt observeren, vooral overdag. De instelbare focus met veerbelaste X-Y is ook eenvoudig te bedienen en zorgt voor nauwkeurige positionering.
Tijdbesparend
Door een duidelijk en nauwkeurig beeld van hemellichamen te bieden, kan de SV182 6×30 zoekerkijker u tijd besparen bij het lokaliseren van doelen, zodat u zich kunt concentreren op het observeren en genieten van de nachtelijke hemel in plaats van tijd te besteden aan het zoeken naar objecten.
Verpakkingsinhoud
1x SV182 Zoeker voor telescoop
Specificatie
Model: SV182
Lensdiameter: 30 mm
Brandpuntsafstand: 120 mm
Vergroting: 6x
Oogafstand: 15 mm
Uittredepupil: 5 mm
Gezichtsveld: 7.5°
Lenscoating: FMC
Beeldoriëntatie: correct beeld
Reticle: enkelvoudige richtmerk
Verstelsysteem: veerbelaste X-Y
Doel: achromatische 2-elementen
Verlicht: Nee
Verstelbare focus: Ja
Kijkhoek: 90 graden
Nettogewicht: 295g/0.651b/10.41oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden