SVBony – SV187 – Variabele Telescoop – Camera Adapter – Metaal – Telescoop Mount Adapter – in Lengte – Verstelbaar Oculair – Verlengbuis – Geschikt voor Hoofdfocus en Oculairprojectie – Astrofotografie – (Compatibel met Nikon)

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verhoog je astrophotography game met onze 1,25 inch camera adapter! Deze adapter is compatibel met alle standaard 1,25 inch astronomische telescopen en microscopen en heeft een zwart geanodiseerde aluminium draad die kan worden gebruikt met 1,25 inch filters. Met een eenvoudig te gebruiken ontwerp voor prime focus of telescoop oculairprojectie fotografie, kun je je camera body moeiteloos aansluiten op een reflector of refractor telescoop. De ingebouwde glijrail heeft een variabel bereik van 34 mm, perfect voor het aanpassen aan verschillende brandpuntsafstanden van het oculair. Bovendien kan het grote oculairs tot 46 mm bevatten, waardoor het compatibel is met de meeste Plossl, sommige UWA en zoommoleculen.
Functies
Betere controle
Makkelijke focus
Meer detail
Vermindert trillingen
Grotere afbeeldingen
Verbeterde fysieke gezondheid
Regelmatige lichaamsbeweging heeft tal van voordelen voor de fysieke gezondheid, waaronder gewichtsbeheersing, verbeterde cardiovasculaire gezondheid en verminderd risico op chronische ziekten zoals diabetes en hypertensie.
Verbeterde geestelijke gezondheid
Lichaamsbeweging is in verband gebracht met betere resultaten op het gebied van geestelijke gezondheid, waaronder minder angst- en depressiesymptomen, een beter humeur en een groter gevoel van eigenwaarde en meer zelfvertrouwen.
Verhoogde cognitieve functie
Er is aangetoond dat fysieke activiteit de cognitieve functie verbetert, waaronder geheugen, aandacht en verwerkingssnelheid. Het kan ook helpen om het risico op cognitieve achteruitgang en dementie te verminderen.
Verbeterde slaapkwaliteit
Het is aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging de slaapkwaliteit verbetert, waardoor mensen sneller in slaap vallen, langer in slaap blijven en uitgeruster wakker worden.
Betere sociale connecties
Deelname aan fysieke activiteit kan kansen bieden voor sociale interactie en de ontwikkeling van sociale connecties, wat kan bijdragen aan een beter algemeen welzijn en een gevoel van gemeenschap.
Verpakkingsinhoud
1 x 1,25″ variabele universele camera-adapter
1xT-ring
3x M4-schroef
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.