SVBony – SV190 – Telescoop Oculair – 18 mm – 1.25” – Ultra Plat veld Oculair – FMC – Oculair voor Telescoop – Accessoires – Telescoop Accessoires – Oculairs

244,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een hoogwaardige oculair die uitzonderlijke prestaties en comfort biedt tijdens lange observatiesessies? Zoek niet verder dan onze vlakveldoculair! Met gecorrigeerde veldkromming biedt onze oculair heldere, scherpe beelden niet alleen in het midden, maar ook aan de buitenranden van het gezichtsveld. Dit betekent dat je prachtige, gedetailleerde weergaven van sterren, planeten en andere hemellichamen kunt bewonderen over het gehele gezichtsveld.
Functies
Gecorrigeerde veldkromming
Volledig multi-coated en gezwarte lensranden
Comfortabele 65° breed gezichtsveld
Opvouwbaar ontwerp
Geschikt voor astrofotografie.
Gecorrigeerde veldkromming
Het vlakveldoculair zorgt voor een gecorrigeerde veldkromming die niet alleen in het midden maar ook aan de buitenrand voor een helder beeld zorgt. Dit betekent dat je hemellichamen scherp en helder kunt waarnemen over het hele gezichtsveld.
Hoge kleurzuiverheid en uitstekend contrast
De volledig multi-coated en zwart gemaakte lensranden verminderen reflecties, waardoor u een beeld krijgt met een hoge kleurzuiverheid en een uitstekend contrast. Dit maakt het gemakkelijker om details en kenmerken van hemellichamen te onderscheiden.
Comfortabele kijkervaring
Met een 65° breed gezichtsveld stelt dit oculair u in staat om sterren, planeten en maandetails over het hele gezichtsveld scherp te houden. Bovendien is de oogafstand van 20 mm ideaal voor lange intensieve observatiesessies, waardoor u een comfortabele kijkervaring krijgt.
Geschikt voor brildragers
Het opgevouwen oculair is geschikt voor brildragers, wat betekent dat u de nachtelijke hemel kunt observeren zonder uw bril af te hoeven zetten. Dit maakt het gemakkelijker om een comfortabele kijkpositie te behouden en vermoeide ogen te voorkomen.
Ideaal voor astrofotografie
Als u hemellichamen wilt fotograferen, heeft dit oculair een M42x0,75-schroefdraad waarop u een camera voor astrofotografie kunt aansluiten. Dit betekent dat u met gemak heldere en gedetailleerde beelden van de maan en deepsky-objecten kunt vastleggen.
Verpakkingsinhoud
1x SV190 1,25″ UF18 mm oculair
2x lensdoppen
1 x lensreinigingsdoekje
Specificaties
Model: SV190
Formaat: 1.25″
Materiaal: Metaal
Brandpuntsafstand: 18mm
Oogafstand: 20mm
Lensstructuur: 8 elementen in 5 groepen
Gezichtsveld: 65 graden
Coating: Volledig multi-gecoat
Filterdraad: M28.5×0.6
Oogschelpen: Rubberen oogschelpen
Draad: M42x0.75 (verwijderbaar oculair)
Gewicht: 207g / 7.28oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden